Şimdi Ara

hatayda okuyan ya da kalan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene büyük ihtimalle mustafa kemal üniversitesi gelecek.hatayda okuyanlara bir kaç sorum olacak. oradaki yurt fiyatları´ev kiraları hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim.

• üniverSİTE evleri vardı benim bildiğim.ama çok pahalı değildir bence mesela bizim burdan(antakya'lı) bir tanıdık mkü tıpta okuyor(o da antakya'da ama merkezden uzak,iskenderun yolunda) ve evde kalıyor.2 dolmuş değiştirerek gidiyordu ilk yıl.maddi durumları da pek iyi değildi yani
    edit:bu arkadaş üniversite evleri adlı öğrenci sitesinde mi yoksa başka herhangi bir yerde mi kalıyor bilmemekteyim sadece bir hatay'lı olarak fikir vermek için söyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyxx -- 25 Temmuz 2012; 15:10:22 >
  • yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyxx

üniverSİTE evleri vardı benim bildiğim.ama çok pahalı değildir bence mesela bizim burdan(antakya'lı) bir tanıdık mkü tıpta okuyor(o da antakya'da ama merkezden uzak,iskenderun yolunda) ve evde kalıyor.2 dolmuş değiştirerek gidiyordu ilk yıl.maddi durumları da pek iyi değildi yani
    edit:bu arkadaş üniversite evleri adlı öğrenci sitesinde mi yoksa başka herhangi bir yerde mi kalıyor bilmemekteyim sadece bir hatay'lı olarak fikir vermek için söyledim

üniversite tam olarak hangi semtte bulunuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.