Şimdi Ara

Hatırlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar google'da yeni birşey yazarken ya da herhangi bir foruma girerken 1 harf yazdığımda kalan kısmın PC tarafından direk hatırlanıp gösterilmesini engellemek istiyorum.Yani en azından google'da aradığım şeyler görünsün istemiyorum.Bu hatırlama özelliğini nasıl kaldırabilirim?

Ayrıca bir de eskiden (yani en son formatımdan önce) masa üstü öğelerini istediğim yere kaydırabiliyordum ama şimdi bir öğeyi ekranın öte ucuna da götürsem en son öğenin arkasına gelip yapışıyor bunu nasıl değiştierebileceğimi de bilen varsa yardım ederse sevinirim.
    Teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: fantamania

Arkadaşlar google'da yeni birşey yazarken ya da herhangi bir foruma girerken 1 harf yazdığımda kalan kısmın PC tarafından direk hatırlanıp gösterilmesini engellemek istiyorum.Yani en azından google'da aradığım şeyler görünsün istemiyorum.Bu hatırlama özelliğini nasıl kaldırabilirim?

Ayrıca bir de eskiden (yani en son formatımdan önce) masa üstü öğelerini istediğim yere kaydırabiliyordum ama şimdi bir öğeyi ekranın öte ucuna da götürsem en son öğenin arkasına gelip yapışıyor bunu nasıl değiştierebileceğimi de bilen varsa yardım ederse sevinirim.
    Teşekkürler.

google hatırlamıyorum ama masa üstün için masa üstüne sağ tıkla çıkan manüde simgeleri yerleştir okunun olduğu yere gel orada çıkan pencerede otomatik düzenle var ordaki tiki kaldır

• 1. de ben söyleyim bari. Araçlar/İnternet Seçenekleri/İçerik/Otomatik Tamamla

Buradan kafana uymayanın çentiğini kaldır. Seninkisi sanırım formlar.
  • çok saolun, ikisi de oldu sayenizde.
    selamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.