Şimdi Ara

Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
4
Favori
104.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ooo Penkala "Adam olacak çocuklar"ı hatırlatmışsın
  • anaaaaaaa
    bilyalı arabam vardı benimde ayaktan direksiyonlu
  • 93'lüyüm çoğunu hatırlıyorum hele o geceleri cine 5 teki playboy kuşağı mükemmeldi(Sonradan fantasy tv oldu sonrada erotik kuşağa son verdiler)birde stardaki kadınların güreşi mükemmeldi çizgi filmlerden Tsubasa,polis akademisi,rambo,he-man,bugs bunny,insanın vücudunu anlatan çizgi film vardı fransız yapımıydı bunları hatırlıyorum ama en üzüldüğüm şeyse eskiden çizgi filmlerin yayınlandığı saatlerde kadın programlarının yayınlanması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 4 Haziran 2008; 1:39:22 >
  • Neydi be 90 lar o kömür kokulu sokaklar sıcak komşluluklar sokaklarda saklambaç peşinde koşturan çocuklar her şeyiyle farkılı bir dönemdi şimdiki çocuklara çok üzülüyorum bunların hepsinden mahrum kaldılar.
  •  Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramboboy

93'lüyüm çoğunu hatırlıyorum hele o geceleri cine 5 teki playboy kuşağı mükemmeldi(Sonradan fantasy tv oldu sonrada erotik kuşağa son verdiler)birde stardaki kadınların güreşi mükemmeldi çizgi filmlerden Tsubasa,polis akademisi,rambo,he-man,bugs bunny,insanın vücudunu anlatan çizgi film vardı fransız yapımıydı bunları hatırlıyorum ama en üzüldüğüm şeyse eskiden çizgi filmlerin yayınlandığı saatlerde kadın programlarının yayınlanması

93 lü kardeşimin çocukluk anısına bak : Şifreli kanal ve decoder
    Ben küçükken TV yoktu
    Kardeş üzerine alınma sakın. İhtiyarladığımı hisettim de birden
  • Ne kadar güzel ortak noktalarımız çok fazla.Çocukluğumuzu hemen hemen aynı şeylerle geçirmişiz
    Full house çok iyi diziydi.Ayrıca pembe dizilerden cesur ve güzel , yalan rüzgarı , natalia orieronun bir dizisi , thalia nın bir dizisi
  • ÇATAPAT
     Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın

Mantar Tabancası

Heidi

Şeker kız Candy

Balkona çıkıp da tasolarımı yağma yağtığım aklıma geldi aşşadaki çocuklar neredeyse birbirini öldürürdü.Ne günlerdi bee
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoGGy_

Mantar Tabancası

mantar tabancası çok eskiye benziyor
  • ilk sayfadaki 11.resimdeki gözlüklü adamı hatırlayamadım kim o
  • quote:

Orjinalden alıntı: colddplay

quote:

Orjinalden alıntı: DoGGy_

Mantar Tabancası

mantar tabancası çok eskiye benziyor

Ama Gercekten cok eski
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jiletci85

ilk sayfadaki 11.resimdeki gözlüklü adamı hatırlayamadım kim o

Siyah beyaz resimdeki bereli adam Kaptan Cousteau. (jacques yves cousteau) Kendini denizlere adamış bir belgeselci.
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=jacques+yves+cousteau

neyazabilirimki nickli kardeşimiz iyi aklına getirmiş,
    Kültigin-Alper-Kürşat ve Hostes Ne diziydi ama...
  • waybe zaman su gibi akıp geçiyor

1977 liyim ve hepsini hatırlıyorum, ne günlerdi hakaten, buraya koyduklarım bir kısmı, daha neler neler. Konuyu açan arkadaş bizi eskilere götürdü vesselam
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

Kuzen Laryy süperdi bu yau

Birde alt kısmı plastik bilek kısmı pofuduk çizmeler vardı renkli desenli
  • Perfect Stranger şuan alt yazısı ve 2 sezonun tamamı mevcut. Geçenlerde indirdim. Gayet güzel, kuzene göndermek için indirdim aslında, o pek bi sever.
  • Mufettis gadget vardi cok guzeldi..

birde THE M.A.S.K. vardi bu maske adam degil de boyle herkesin arabasi vardi bunlarin kendilerine has ozellikleri vardi. birde kucuk robot vardi, cocukla macera macera onu cok severdim...

darkwing dark vardi...
  • tom&jerry sevmiyodum ben ya, tom un kafasına tencere tava isabet ettikçe garip bi psikolojiye giriyodum eyvah ölecek falan diye.. çocukluk işte
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.