Şimdi Ara

Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
4
Favori
104.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dh ye video ekliyorum ama açılmıyor galiba

bu şarkıyı hatırlayan varmı

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=8045452
  • Arkadaslar 18 yaşındayım ama neredeyse tamamını çok iyi hatırlıyorum ve gözlerim doldu kendimi zor tuttum çok önemli bir ayrıntıyı unutmuşsunuz mahalle maçlarının olmazsa olmazı

Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın
  •  Hatırlayanlar Parmak Kaldırsın

hayatım texas - tommiksle geçti, hala okurum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er!cCartman -- 14 Mayıs 2009; 14:25:08 >
  • bu resimlerin yazılanların hepsinide biliyor hatırlıyorum ben trt nin sabah yayına başlamasını sabırsızlıkla beklerdim,karasal anten devamlı bozulurdu bizim evde büyüklerden biri çatıya çıkar bağırırdı oldumuuuuu nasıl çekiyoo diye tv nin başındaki kişi sağa çevir sola çevir diye talimatlar verirdi karıncalanma var derdi,belki komik gelebilir ama çatımızda halen 25-30 yıllık eski karasal anten direğinde hala takılı,88 yılında aldığımız tv dört yıl öncesine kadar bizdeydi tamirat gördü ve şu anda kantinci bir abimizin kantininde halen çalışıyor,star tv ilk yayına başladığı yıl sabaha kadar yayın yapmaya başlamıştı evin büyükleri trt yi bitirirdi stara dönerdi, yazlar ayrı güzeldi kışlar ayrı güzeldi kömür sobası vardı o zaman fazla kömür atınca etrafı kızarırdı,çocukluğumda ilk dinleye dinleye ezberlediğim şarkı sezen aksunun şinanay şarkısıydı,zeki mürenin tv de bir klibi yayınlanıyordu devamlı beyaz büyükçe bir koltukta oturup söylüyordu şarkısını yanlış hatırlamıyorsam,okula başlamadan önce günleri yılları yılbaşılarını bilmezdik yılbaşları geçip giderdi kurban bayramı gibi her yere hindi pazarı kurulurdu, 86 yılında alınan müzik setimiz halen çalışır durumda az mı kaset atıp dinledik,mikrofon takıp ses kaydettik,atariler,o zamanın en teknolojik oyuncakları her yerde olmazdı büyük şehirlere gidenlerden getirmeleri istenirdi, mahallede atarisi olan çocuklar havalı olurdu öyle herkesi evine çağırıp oynatmazlardı sonrada herkes evine bir bir almaya başladı tabi,üç tekerlekli bisikletimin alındığı günü unutmadım daha kirlenmesin diye dışarı çıkarmazdım odada yatağımın yanında dururdu hep ,gün geçiyo ömür gidiyo dün çocuktuk bugün genciz yarın da ihtiyar olacağız......
  • Aaah ah.
  • sigara şeklinde sakızlar...
    kokulu kağıt, kokulu silgi...
    resimlerini bulamadım bunların...
    bunların hepsi de yasaklandıydı 94 de falan...
  • Benimde resimlerini bulamadığım bazı "anı"lar var:
    1-Çok fonksiyonlu kalem kutusu.Plastikten bi aletti, her tarafından bir şey çıkıyordu.Bizim jenerasyonda herkes onunla berabr poz vermiştik:)
    2-Oyuncak motor.Ama bu bildiğiniz motorlara benzemezdi, plastikti ama sağlamdı.Büyüktü birazda, çok güzeldi walla...
    vs..
  • sene 1986 o sayı boncugundan yoktu bende sınıfta olmadıgı için dayak yemiştim öğretmenimden.
    o sıralar trt1 in adı TV1 di ve tek kanaldı salı günleri ŞAHİN adında bir motorsiklet konulu dizi vardı. salı günlerini iple çekerdik
    televizyon siyah beyazdı ve belirli saatlerde yayın yapardı hep merak ederdik yayın saatlerini bildiğimiz halde acaba açıldımı diyerek televizyonu hepbir umutla açardık. o meşhur karıncalı ekran açılırdı hep.
    susam sokağı 80 li yılların çocukluguna gerçekten çok sey katmıştır.
    pazar günleri western sonra pazar konseri. sora TELE pazar ( Rahmetli cenk koray) evet hayır yarışması v.s.

perran abla favorimizdi..yılbaşı akşamlarında sülale bizde olurdu TV1 deki yılbaşı programını izlemek için çünkü televizyon çok lüx birşeydi...ama çok tatlı ve güzel günlerdi.

güzeldi be hemde gerçekciydi....
  • vay be çoğunu hatırlıyorum eski günler daha güzelmiş
  • bi cipsten kelime cıkıyodu, ya stres ya yayı...
    yayı cıkıyodu da stres cok zor çıkıyodu
    ikisini bi araya getirince stres yayı kazanıyodun...
    bi keresinde 10 paket almıştım yine cıkmamıştı
    hüngür hüngür ağlamıştım ehehe:P

vita yağ...
    böyle bi çizgi film vardı...
  • Robotica

Bunu unutan yoktur herelde...
  • Dave
    Robotica
    Kames
    Lotus
    Çılgın Bediş
    Vitamin
    ...
    Yeter la koymayın
  • Atariye bayıldım ya ilk reklamıda şöleydi Evinize Koşunn Atariyle Coşun
  • Mükemmel bir topic olmuş. Herşeyi hatırladım 87'liyim. Gerçekten biz çocukluğumuzu doya doya yaşamışız. Şimdi neslin hayatı asla böyle eğlenceli ve zevkli olmayacak.

düşünüp ismi bi türlü aklıma gelmeyen acayip etkilendiğim çocukluğumun çizgi filmidir, Hay siz çok yaşayın...! 77'liyim ara sıra arkadaşlarla eskileri yad ederiz ama ismini bi türlü getiremem. You tube'dan Clementine' i bulup bir izleyin ve yorumlara DİKKAT diyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖLÜCÜ

10 sene önce sanal bebek hastasıydım erkek olmama rağmen bebek lafı biraz ters gelsede hastasıydım hep öldürürdüm bundan da zevk alırdım ilk kim öldürcek diye iddaalara girerdik arkadaşlarla 9-10 yaşlarında

Zamanın efsanevi topu onunla attığım gollerin çoğu hafızamda

Buarada mantar tabancaları tam bir psikopat işiydi gerçek tabanca gibi ses çıkarıyordu nerdeyse bütün mahallede vardı yaşlı teyzeler geçerken sıkardık kulak zarımız patlardı sonra kaçardık

Bu çocuğun filmleri yüzünden 9-10 yaşıma kadar ki tüm fotoraflarımda karete ci pozları verirdim kendimi karete çocuk sanardım annem deli oluyor hala bir tane düzgün fotorafın yok kçüklüğünden diye

2. sınıfta UEFA kupasını almadan önce sınıfta erkeklerden 8 gs li 6-7 i fb li 3-4 bjk li vardı 3. sınıfta Uefa kupasını aldığımız sene herkez Galatasaraya döndü(doğuştan gsliyim) ve herkez bu kadrodan bir isim seçerdi full kadro 20 erkek de Gsnin 2000 kadrosundan bir oyuncuydu beni sorarsanız ben Arif Erdem dim

hakan şükür kimdi?
    merak...
  • Şehrazat diye bir çizgi film de vardı.Her sabah okuldan önce sırf onu izlemek için erken kalkardım.Sabahları verilirdi.
    Hatırlamak isteyenler içinhttp://www.jupla.com/v-ykarh4m/Prenses-Sehrazat-Cizgi-Filminin-Jenerik-Kisimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet.Fatih

Bunu unutan yoktur herelde...

Dave'i hiç unutmadım.
    Müthiş bir oyundu

/>
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.