Merhaba, Hatsan Mod 125 Sniper (5.5mm /.22cal) Havalı Tüfeğim satılıktır. Namlu çıkış hızı 305m/s (1000fps) Durumu iyidir. Genel özellikleri için biraz internette araştırma yaparsanız ne kadar güçlü olduğunu görürsünüz. Sıfır'ı 450-500 TL arasında oynaklık göstermektedir. Başlangıç için değil orta üst düzey bir makinedir. Kırma kolunu kırmak için güç ister :) Çelimsiz güçsüz arkadaşlara tavsiye etmem. Ben havalı alaçağım için satıyorum. Son fiyatım tüfek + çantası + bakım malzemeleri ile beraber 275 TL'dir. Dürbün yoktur.
quote:Orijinalden alıntı: savasin Merhaba, Hatsan Mod 125 Sniper (5.5mm /.22cal) Havalı Tüfeğim satılıktır. Namlu çıkış hızı 305m/s (1000fps) Durumu iyidir. Genel özellikleri için biraz internette araştırma yaparsanız ne kadar güçlü olduğunu görürsünüz. Sıfır'ı 450-500 TL arasında oynaklık göstermektedir. Başlangıç için değil orta üst düzey bir makinedir. Kırma kolunu kırmak için güç ister :) Çelimsiz güçsüz arkadaşlara tavsiye etmem. Ben havalı alaçağım için satıyorum. Son fiyatım tüfek + çantası + bakım malzemeleri ile beraber 275 TL'dir. Dürbün yoktur. tüfek hala satılık mıdır acaba? hangi şehir?
Assalamu alaikum istanbul uskudarda teslim vera bilirmisin para nakit veryorum olajaksa telefon numara ala bilirmiyim
on842 O kullanıcısına yanıt aleykum selam, 9 ağustos ta istanbulda olacağım. bu tarihten sonra üsküdar'da elden teslimat olabilir.
üstad selamlar tüfeğiniz hala satlık mı ? satlık ise ayın 15 inden sonra almak istiyporum acaba nasıl yaparız ben inegölde oturuyorum saygılar.
quote:Orijinalden alıntı: sanrup üstad selamlar tüfeğiniz hala satlık mı ? satlık ise ayın 15 inden sonra almak istiyporum acaba nasıl yaparız ben inegölde oturuyorum saygılar. on842 arkadaş almak istiyor. bir problem çıkmaz ise sana veririm. kargo ile gönderilebiliyor. fakat bazen sorunda çıkabiliyor.