Şimdi Ara

Hattı İnternet Kullanımına Tamamen Kapatmak ve Tekrar Açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben BimCell kullanıyorum (Türk Telekomum altyapısını kullanıyor. Hatta tarifesi olarak gözüküyor.). İnternet paketim olmadığı zamanlarda telefonumun internete bağlanmasını istemiyorum. "İNTERNET İPTAL" yazıp 5555'e gönderdiğimizde hat tamamen internet kullanımına kapanıyor. Benim merak ettiğim hattı internet kullanımına kapattıktan sonra tekrar açabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet
    INTERNET AYAR ----> 5555

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobil veriyi açıp kapamak varken, bu yapılan ilginç işlemin amacı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

mobil veriyi açıp kapamak varken, bu yapılan ilginç işlemin amacı nedir?
    Mobil veriyi kapatsam bile 4.5 G de bazen veri yiyebiliyor. Bunu önlemek için. Özellikle annemin telefonu Vestel Venüs 5.5 interneti kapattığım halde uygulamalar veri yiyor. Türk Telekomu aradık bir şey yapamayız dediler.
  • Yusuf Örtimür Y kullanıcısına yanıt
    mobil veri kapalıyken uygulamalar normal bir telefonda veri tüketmez, vestel telefon hiç kullanmadım, android olduğu için normal bir telefon olarak kabul ediyorum onuda, mobil veri kapalıyken 4g modu açık telefonlar 3g/4g değişimlerinde bayt mertebesinde veri tüketebilir, bunu önlemenin yolu cihazınızı 2g/3g modunda kullanmak, 4g modunu kapatmaktır. Bu ayarı yaptıktan sonra menüden ihtiyac durumuna göre mobil veri açılıp kapanabilir.
  • Bahsettiğiniz veri kullanımı ne kadar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    4G açıkken arada birkaç KB kadar tüketimler oluyor bazı telefonlarda. Bu durumda mobil veri kapalı duracaksa 4G'nin de kapatılması gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sadece internet için hat
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Anladım abi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.