Şimdi Ara

hattım vdsl2 destekliyormu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi tt yi aradım dedim hatım vdsl 50mbite kadar destekliyomu dediler efendim hatınız 75 mbite kadar desteği var tabi bende sevindim yaptırdık sözleşmeyi 50 mbit paketi aldık modemide mng kargo ile dedli 4 iş günü ile teslim ederiz sana bende size sormak istedim hattım destekliyormu bu konuda bi bilgi verirseniz çok iyi olur 2 gündür yaptık sözleşmeyi modem arayüzünde her hangi bir değişiklik yok acaba modemi taktıgımdamı 50 mbit hız gelcek çünkü modem desteklemiyor vdsl2 bende modem arayüzüne bakıyom fazla bişey anlamadım resmini çektim bi zahmet bakın
    100mbit full dublex yazıyor acaba vdsl hattımı bilemedim

hattım vdsl2 destekliyormu ??

• SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    gece gündüz işyerindeyiz kızılepedeyim müdürlükte mardinde :) 25km uzaklıkta gidemiyorum oraya sorunmuz bu ama heralde yalan söylemiyorlardır 75 mbit destekliyor dediler hız hemen değismesin işlem 10 günde sürsün sıkıntı yok yalan olmasında hat desteklesin :) ondan korkuyom sözleşmede yaptık
  • Destekliyor dedilerse destekliyordur.Yoksa demezler öyle
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    destekliyor dediler bende şöyle sordum içeriye gelen kablo değişecekmi dediler kablo aynı kalcak bakır kablo üzerinden kulanacaksınız bide en fazla kaç gün sürer ayın 1 inde paket değişirmi ? cevaplar için tşkler
  • Sizin sinyalinizi adslden vdsle değiştiricekler.Yapılması onların birkaç saniyesini alır fakat ttnet bazen yavaş çalışabiliyor.En fazla 2 gün sürer.Belki akşama bile yaparlar belli olmaz.Benim yeni internetim 3 saatte açılmıştı.Taşıma işlemim de 2 saat sürdü.Kablolarınız değişmeyecek fakat eğer bina içi tesisatiniz çok eski ise veya çok ek içeriyorsa yenilemenizi tavsiye ederim.Yoksa yüksek hızda kopmalar yaşanabilir.Saygılarımla
    öncelikle cevap için tşkler kablo binadan gelimyor bizim bu bölgede bakır kablo çalındıgı için direkmen kalboyu panodan çektiler siyah çok kalın bi kablo işyeri levhasının içinden koyduk ordan geliyor içeri yani kalboda sıkıntı yok onların dediğine görede bu hızı alırız inşallah 50 mbit gelmesede 35 40 mbite razıyız :)
  • Anladım.Sizce bizim yazlık gibi müstakil eve hat alır gibi almışsınız sanırım.Santrale yakın olmasaydınız size bu hizmeti satamazlardı.50 olmasa bile 45 alırsınız muhtemelen.Eğer kopmalar olursa hız düşümü yaptırıp 35e sabitlersiniz sorun çözülür.İnsallah yardımcı olabilmişimdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Airties 5650 fiber desteklimi?
    4 yıl önce açıldı
    TürkTelekom 5G modem
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    cevabnın için çok çok teşekür ederim saol kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.