< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hattını taşıyana Turk Telekom mobil 15 GB 53 tl (2. sayfa)
-
-
Benimde bulunduğum yerde Türk Telekom çekmiyor fakat fiyat uygun diye yıllardır kullanıyorum şuan 12 GB tarife kullanıyorum 1 ay sonra doluyormuş yeni tarife önerdiler 15 GB lık 98 TL mevcut ödediğim rakamın 2 katından da fazla fiyat. Eskiden farklı tarife önerir misiniz daha uygun hattı faturasıza geçireceğim vs deyince yardımcı olup indirim veriyorlardı az önce konuştum diyorum daha uygun tarife sunamaz mısınız hayır en uygunu bu diyor faturasıza nasıl geçerim taahhüt bitince dedim 444 lü numaradan arayıp işlem yapabilirsiniz dedi.
-
Arkadaşlar çok özür diliyorum yoğun bı gündü. Bu tarife hiç biryerde gözükmüyor dediler. Sadece merkez Telekom bayi de gozukuyormus. Ben öğretmenim ama öncesinde müşteri temsilcisinin kendisine bahsetmedim. Dolayısı ile kamu personeli olduğumu bilmiyordu. Herkese açık olması lazım. Bir yıllık taahhütlü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet paket bu telsiz ücreti içinde 53 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekom'un kamu tarifelerinde artık ciddi bir avantajı yok, sırf bu yüzden inatla Vodafone'a geçtim. Kamu personeli kapsamında 3-5 ay önce bilmem kaç yıllık müşterisine 15 gb'lık kamu tarifesini zam yapmayalım 15 gb'lık paketiniz 63 TL'den devam etsin demişlerdi taahhüt ile. Ki o zaman yeni abonelere 5-10 TL daha ucuza 20 GB verdiğini görünce nasıl sinir oldum anlatamam
-
Herkese acik degil ayrica turktelekom bayileri kamu personeline de bu kampanya su an yok dediler yani haberleri dahi yok ben dun 2 hatti vidafoneden vestelcell midi ve maxi pakete tadidim 12 ay tahhutlu 45₺ 55₺ tarifelere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X