Bildirim
Hattınız fiber destekliyor mu? (Sorgu Paneli) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: wrisked
Telefon numarası üzerinden sorgulayınca 65 mbps , adres üzerinden sorgulayınca 17 mbps adsl gösteriyor, bu fark neden kaynaklanıyor? Halihazırda ttnet adsl 16 mbps kullanıyorum.
Bende de Adres sorgusunda 17Mbit Tel No ile sorguladığımda 73Mbit diyor. Apatmanda FTTB var 100Mbit sıkıntısız kullandım.. -
o zaman bu sistem çok da tutarlı değil anladığım kadarıyla. -
sistem hatalı büyük ihtimal..sokağı bırakın mahallede fiber dolapları yok 10 senedir yeni dolap konulmadı.8 mbpsnin üstünü anca bir iki firma metro ethernet cekerek alıyor .Benim internet normalde 16 mbps fakat 8 mbps alıyorum.Ulasılabilir hız 11 gösteriyor zaten.Ki Bina içi tesisat olsun,daire içi tesisat olsun hepsi kaliteli bakır malzemeler. -
Numaradan sorgulayinca 122 diyor ki dogru modemdede 126 cikiyor cunku ben suanda 100 mbps kullaniyorum adres olarak sorunca 82 mbps cikiyor ama zaten nedense ilk 24 mbps net actigimdada maks destek 80 civari gözüküyordu portun verdigi güç artiyo herhalde 100 e ayarlayinca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 89 Mbps görünüyordu telefon üzerinden. 64 Mbps paketine başvuru yaptık. Sonuç: 15 gün internetsiz kaldık ve boş port yok dendi. Daha sonra TT'e başvurdum, ne hikmetse boş port bulundu ve interneti bağladılar.
Edit: TT'den 50 Mbit paketini kullanırken bile yakın zamana kadar bu sistemde 17 Mbit'e kadar ADSL alabileceğim görünüyordu, VDSL yok deniyordu kullandığım halde. Şimdi düzeltmişler ama 57 Mbps alabileceğim yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenyxia -- 8 Mayıs 2016; 23:18:57 > -
Keçiören de oturuyorum.
84MBps diyor ki modem de gördüğüm hız.
Tabi kabine 90metre uzaktayım.
Keçiören de SOL iyi çalışıyor her yeri kazdılar.Sokak aralarina da girmeye başladılar.
quote:
Orijinalden alıntı: enemywalker
Keçiören de oturuyorum.
84MBps diyor ki modem de gördüğüm hız.
Tabi kabine 90metre uzaktayım.
Keçiören de SOL iyi çalışıyor her yeri kazdılar.Sokak aralarina da girmeye başladılar.
Ufuktepe-Bağlum tarafındayız biz.
Bakıra devam o zaman -
Bu sistem FTTB Eth. Altyapısına sahip yerleri göstemiyor değil mi ?
Arkadaşlar 80MBPS yazsa bile siz 24MBPS'de maks 80MBPS görüyorsanız, 50MBPS'de 100MBPS görebilirsininz çünkü santral çıkış gücü yükseliyor ve alabileceğiniz hız da yükseliyor bu nedenle... -
Bun şuan ttnet 24mbps hipernet paketini kullanıyorum. ve hattım 90mbps kaldırabilecekmiş.
şimdi benim sorum şu hattımı süperonlne taşısam bana süperonline gene vdsl internet verebilir mi yoksa ADSL internet mi verir.
burada süperonlinefiber altyapısı yok. süperonline ttnet altyapısını kullanarak bana fiber internet sunabilir mi böyle bir anlaşmaları var mı? -
Malesef yok FixNET veya Vodafone ile alabilirsin.
74mbps yazıyor. ttnet en fazla 50mbps demişti ama pek inanmadım ttnete çünkü zenmate isimli vpnyi açınca youtubede 75mbpsye kadar görebiliyorum -
Girilen adreste yalnızca ADSL hizmeti verilebilmektedir. Desteklenen maksimum hız: 13 MBps.
ehuhehehehehehe sözde yan binamızda fiber var vdsl olarakta yaramamış
yanlış la bu yan apartmana baktım orada fiber var dediğine bakın
Bölgede yalnızca ADSL altyapısı olup müsait ADSL portu bulunmadığından şu anda hizmet verilememektedir
saçma sapan birşey eski apartmanımızda 16 mbit kullanırdım ona bile 10 mbit dedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 14 Mayıs 2016; 10:36:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel
Girilen adreste yalnızca ADSL hizmeti verilebilmektedir. Desteklenen maksimum hız: 13 MBps.
ehuhehehehehehe sözde yan binamızda fiber var vdsl olarakta yaramamış
yanlış la bu yan apartmana baktım orada fiber var dediğine bakın
Bölgede yalnızca ADSL altyapısı olup müsait ADSL portu bulunmadığından şu anda hizmet verilememektedir
saçma sapan birşey eski apartmanımızda 16 mbit kullanırdım ona bile 10 mbit dedi
GPON hizmeti olabilir bu sadece VDSL yani sokağa kadar fiberi gösteriyor. -
64MBPS Fiber var diyor ancak bölgemde fiber yok.Ttnet ten baktığımda hipernet e uygundur yazıyor. -
Vodafone VDSL için de Fiber tanımlaması yapıyor, hipernet varsa 64mbps verilebilir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X