şu an gereksiz mesajlar bölümünde olanlar hattori_HANZO, red a!ert, S3ZGEK, trader85, pearl boffin, -[Tr]T.Y.D-, egzantirig, Nymphetria, zekk, .Uqu®., s.recelar, X-GeN
quote:Orijinalden alıntı: trader85yoklama mı alıyosun.. quote:Orjinalden alıntı: trader85 yoklama mı alıyosun.. evet sen benim astım olduguna göre sana itiraz hakkını kullanmamanı tavsiye ederim.
quote:Orijinalden alıntı: hattori_HANZOquote:Orjinalden alıntı: trader85 yoklama mı alıyosun.. evet sen benim astım olduguna göre sana itiraz hakkını kullanmamanı tavsiye ederim.Alıntıları Göster oooo tıreydır ne dedi haju bu sana.
quote:Orijinalden alıntı: ermanpacoooo tıreydır ne dedi haju bu sana. Alıntıları Göster çizerim dağılın
quote:Orijinalden alıntı: hattori_HANZOquote:Orjinalden alıntı: trader85 yoklama mı alıyosun.. evet sen benim astım olduguna göre sana itiraz hakkını kullanmamanı tavsiye ederim.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: hattori_HANZO quote:Orjinalden alıntı: trader85 yoklama mı alıyosun.. evet sen benim astım olduguna göre sana itiraz hakkını kullanmamanı tavsiye ederim. ast üst bırakın bu işleri.. önemli olan hepimiz kardeşiz..
quote:Orijinalden alıntı: trader85quote:Orjinalden alıntı: hattori_HANZO quote:Orjinalden alıntı: trader85 yoklama mı alıyosun.. evet sen benim astım olduguna göre sana itiraz hakkını kullanmamanı tavsiye ederim. ast üst bırakın bu işleri.. önemli olan hepimiz kardeşiz.. Alıntıları Göster emirlere uydugun sürece evet haklısın
quote:Orijinalden alıntı: hattori_HANZOemirlere uydugun sürece evet haklısınAlıntıları Göster adımı gördüm bişey mi vardı ?
quote:Orijinalden alıntı: mathildaaadımı gördüm bişey mi vardı ?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D- adımı gördüm bişey mi vardı ? arada kaynamışsın
quote:Orijinalden alıntı: hattori_HANZOemirlere uydugun sürece evet haklısınAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: hattori_HANZO emirlere uydugun sürece evet haklısın Hanzo dan emir alacağıma üyeliğimi sildiririm.. Kardeş senin dediğin filmlerde oyunlarda oluyo burası forum..
quote:Orijinalden alıntı: trader85quote:Orjinalden alıntı: hattori_HANZO emirlere uydugun sürece evet haklısın Hanzo dan emir alacağıma üyeliğimi sildiririm.. Kardeş senin dediğin filmlerde oyunlarda oluyo burası forum.. Alıntıları Göster 1 hafta ceza alınca görürsün
quote:Orijinalden alıntı: hattori_HANZOquote:Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D- adımı gördüm bişey mi vardı ? arada kaynamışsınAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: hattori_HANZO quote:Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D- adımı gördüm bişey mi vardı ? arada kaynamışsın
quote:Orijinalden alıntı: mathildaaquote:Orjinalden alıntı: hattori_HANZO quote:Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D- adımı gördüm bişey mi vardı ? arada kaynamışsın Alıntıları Göster Surat yapma tırtır. Kaynamışsın işte.
quote:Orijinalden alıntı: ermanpacSurat yapma tırtır. Kaynamışsın işte. Alıntıları Göster sana bişe diyen oldu mu paşam
quote:Orijinalden alıntı: mathildaasana bişe diyen oldu mu paşam Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D- sana bişe diyen oldu mu paşam tırtırtır etme bakim..
quote:Orijinalden alıntı: trader85quote:Orjinalden alıntı: -[Tr]T.Y.D- sana bişe diyen oldu mu paşam tırtırtır etme bakim.. Alıntıları Göster cinde bir cuval pirinc devrilmis..
quote:Orijinalden alıntı: Terminator 101cinde bir cuval pirinc devrilmis..Alıntıları Göster ne kadar yüzbaşı görünsemde aldanmayın aslında albayım şu ana kadar 5-6 kere banlanmasaydım yane
quote:Orijinalden alıntı: hattori_HANZOne kadar yüzbaşı görünsemde aldanmayın aslında albayım şu ana kadar 5-6 kere banlanmasaydım yaneAlıntıları Göster @hattori_HANZO, feyk misin yani? Sanırım bu kullanıcı adına yazık ettin..
quote:Orijinalden alıntı: ermanpac@hattori_HANZO, feyk misin yani? Sanırım bu kullanıcı adına yazık ettin..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Nickodin-QX @hattori_HANZO, feyk misin yani? Sanırım bu kullanıcı adına yazık ettin..