Arkadaşlar son yaptığım transferlerle verdiğim maaş tutarı 89bin tl ye ulaştı.Diğer giderlerim (kurmaylar + stadyum vs) 60bin . Sponsor gelirim 83bin ve kendi sahamdaki maçlardan gelirim 240bin - 270bin tl arası. Sormak istediğim bu durumda sizce verdiğim maaş tutarı çok mu fazla?
quote:
Orijinalden alıntı: MMXex
Arkadaşlar son yaptığım transferlerle verdiğim maaş tutarı 89bin tl ye ulaştı.Diğer giderlerim (kurmaylar + stadyum vs) 60bin . Sponsor gelirim 83bin ve kendi sahamdaki maçlardan gelirim 240bin - 270bin tl arası. Sormak istediğim bu durumda sizce verdiğim maaş tutarı çok mu fazla?
Hocam benim öyle çok fazla tecrübem yok ama ama biraz fazla gibi geldi.
quote:
kaçıncı ligteydin sen?
quote:
quote:
2-3 hafta içinde anlarsın bence fazla değil..
eros; hatırlıyon mu benim eski takımla ne maaş veriridim ben
Hatırlamaz mıyım benden 1.5 kat falan fazlaydı gene 5 atıyordum sana
quote:
Orijinalden alıntı: eros
Hatırlamaz mıyım benden 1.5 kat falan fazlaydı gene 5 atıyordum sana
sallama
2-3 sezon sonra görüşürüz.bilemedin 4 sezon...o da olmadı 5 sezon sonra kesin yenerim seni
@hashus1099, senin maaşlar tutarını görünce oldukça az geldi benim verdiğim. Alltid' baktım 6. ligte benden fazla maaş ödeyen tam 1200 adam var
daha ne maaşlar verenler var... ben bu sezon çıkamazsam iflasımı açıklarım
Merhaba oyunu bugun gördüm ilgimi çekti Karıştırdım üye Oldum Ama Hiç Bir şey anlamadım.Kayıt olduktan sonra ilk olarak ne yapmam gerekiyor. Takım sonradan mı ne gelcek sanırım ne kadar bekliycem En amatörce bana biraz anlatırmısınız başlangıç olayını
1 Hafta takım bekleyecen önce geldikten sonrada burda sorularını sor bize.
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
Merhaba oyunu bugun gördüm ilgimi çekti Karıştırdım üye Oldum Ama Hiç Bir şey anlamadım.Kayıt olduktan sonra ilk olarak ne yapmam gerekiyor. Takım sonradan mı ne gelcek sanırım ne kadar bekliycem En amatörce bana biraz anlatırmısınız başlangıç olayını
bu siteyi gözden geçir mutlaka. oyun için gerekli tüm bilgiler var neredeyse.
takım 1 hafta sonra gelir eline.
teşekkürler başlıyım sorularımı sorarım
Ama bugun 2 tane oyun buldum
http://www.futbolmenajeri.com/ birisi ise bu idi oyunların ikisinide tam çözemediğim için fikrim yok bu oyun nasıl bir şey peki
hangisini oynamamı tavsiye edersiniz bu fotbolmanejerin içeriği filan cok hosuma gitti ama para olayı filanda var sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
bu siteyi gözden geçir mutlaka. oyun için gerekli tüm bilgiler var neredeyse.
takım 1 hafta sonra gelir eline.
@Zeen,
ht topiğinde ht yi övmek kadar doğal bişey yoktur ama ben online menecerlik oyunlarının alayını oynadım ve ht gibi daha üst yaş sınırına hitap edeni görmedim. diğerleri hikaye. ikinci sıraya sokker.org 'u yazardım herhalde :)
Anladım Sağolun beni bilgilendirdiğiniz için araştırıcam biraz daha sorularımı sorarım
quote:
Orijinalden alıntı: bjkunited eros; hatırlıyon mu benim eski takımla ne maaş veriridim ben
quote:
Orijinalden alıntı: eros Hatırlamaz mıyım benden 1.5 kat falan fazlaydı gene 5 atıyordum sana
oy oy oy..
quote:
Orijinalden alıntı: mucizevi
quote:
Orijinalden alıntı: bjkunited eros; hatırlıyon mu benim eski takımla ne maaş veriridim ben
quote:
Orijinalden alıntı: eros Hatırlamaz mıyım benden 1.5 kat falan fazlaydı gene 5 atıyordum sana