Şimdi Ara

Hattrick [Yeni başlayanlar için rehber eklendi] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.860
Cevap
5
Favori
291.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

maç teklifi yaptım sana

Maç Teklifleri: 1
    euzyıldırım
    Başlama vuruşu: 8/11/2006 saat 08:00
    Saha: La Bombonera, Kupa Kuralları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros -- 1 Kasım 2006; 12:28:35 >
  • KARAKAY neredesin gel bana teklif et
    Kanaryasin_Kanarya
    Sana bi taktık vereyim şimdiden:
    ne ORTADAN ATAK ne KANATTAN ATAK
    bana kalırsa RUHUNLA OYNA yı sec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 1 Kasım 2006; 12:17:13 >
  • 6-1 yenilmişim hazırlık maçında alpyanara(Kanaryasin_Kanarya)
    zaten yenilceğimi biliyodum
    5. lig takımını nasıl yeneyim 7 lig takımı olarak...
    tebrikler alpyanar...
  • okey
    kabul ettim saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: euzyıldırım

okey
    kabul ettim saol

bu hafta ölüm-kalım maçım var duaa edin yaw
  • kaçıncıyla yapıyon
    eros
  • 2. ile yapıyorum , kazanırsam olay bitecek

Hattrick [Yeni başlayanlar için rehber eklendi]
  • eyvallah ama oyuncu mu sakatlamıssın. hemd e sakatlıktan yenı cıkan bir oyuncum
    KARAKAAAAAYYY NERDESİİİİNNNN
    quote:

Orjinalden alıntı: acguneyli

6-1 yenilmişim hazırlık maçında alpyanara(Kanaryasin_Kanarya)
    zaten yenilceğimi biliyodum
    5. lig takımını nasıl yeneyim 7 lig takımı olarak...
    tebrikler alpyanar...

• yaw büssürü oyuncu aldım fln filan işte bi baktım kasada 930 ytl kalmış bide bu oyunun hilelerini buldum..ama hileli zevki çıkmıyo ya..oyuncu almak isteyen varmı..her türlü oyuncu var...ekmek parası -----------------------------------------------HiLeCaN--------------------------GeRçEk SiTeDeN kopyalama

Hattrick Hile Kodları

* Maç anında F13'e basın ve "Champions League" yazın, takımınızın gol hanesine bir sayı yazılacaktır.

*Başka bir takımın sayfasına gidin ve "Alt+F4"e basın, herşey bir anda kaybolacak.

* Almak istediğiniz oyuncunun transfer sürei bitmek üzereyken art arda 2 kere "ctrl+alt+del"e basarsanız, oyuncuyu bedavaya almış olursunuz.

*İlk yarı bitmeden hemen önce 0-9 arası bir rakama basın, ikinci yarı takımınız o kadar atak yapacaktır.

*Maç esnasında S tuşuna (koşma tuşu) birkaç kez basın, hızlı oyuncular sahada uçacaklardır.

*10 tane basın sözcüsü alıp taraftar kulübü adınızı "Beleş Bira" olarak değiştirin. Haftalık giderleriniz artacaktır fakat her maçta stadınız ağzına kadar dolacaktır.

* Herhangi bir GM'e "Bana para ver" diye bir mesaj atın, kulübünüze 1M$ para gelecektir

* "Oyuncular" sayfasına gidin, "alt+tab"a basın, oyuncularınız bir anda seksi kızlara dönüşecek.

* Penaltı atılırken "DAVID BECKHAM" yazın, rakibiniz penaltıyı kaçıracaktır.

* DOS penceresini açın, "format c:/" yazın, bir süre HT için endişelenmenize gerek kalmayacaktır.

* Oyuncu Çekme Hilesi: Sağ ve sol fare tuşlarına aynı anda basarak oyuncu çekerseniz oyuncunuz "teknik" özel yetenekli olur, "Hızlı" oyuncu çekmek için sol tuşa olabildiğince hızlı basmalısınız. (art arda hızlıca basmak da işe yarar) "Güçlü" oyuncu çekebilmek için var gücünüzle basmalısınız tuşa. Klavyeye aniden 2 kere kafa atarsanız oyuncunuz "Kafa" özellikli olur."Kestirilemez" çekebilmek için gözlerinizi kapatın ve "oyuncu dene" tuşuna öyle basmaya çalışın ya da aslında ıskalayacak gibi basıp yanlışlıkla oyuncu çekme butonuna basın.

* Maç esnasında ekrana bir yarasa fırlatırsanız takımınız ani bir atak geliştirecektir.

* Patronunuza gidin ve verdiği işlerin HT'ye ayırabildiğiniz zamanı çok daralttığını söyleyin, böylelikle oyuna ayıracak daha fazla vaktiniz olacaktır.

* Rumuzunuzun başına "GM" ya da "HT" ön eki ekleyin; oyunun tüm özelliklerine erişme imkanınız olacaktır.

* Bitime 5 dakika kala eğer yenikseniz Twisted Sisters'dan "We're not gonna take it" şarkısını açın, takımınız bir gol atacaktır.

* Ekonomi güncellemeleri yapılırken GM-Abramovitch'e "para ver" başlıklı bir mesaj atın, 1 trilyonununuz olacaktır.

* Herhangi bir resmi maçta 3-6-1 oynarsanız güzel bir mankenle randevunuz olacaktır.

* Tüm oyuncularınızın kişisel notlarına "pislik" yazarsanız asla kaybetmezsiniz.

* 10 tane doktor al, sonra bunları kov. Tekrardan 10 doktor al, yine kov ve bu işlemi 2 kere daha gerçekleştir. Ertesi gün tüm oyuncularınız iyileşmiş olacaklar. (Tüm bu işlemler aynı gün yapılmalı)

* Maç esnasında hızlıca "sol, sol, yukarı, sol, yukarı, aşağı" tuşlarına basın, oyuncunuz kendi özel yeteneğine göre "kombo" yapacaktır.

* Rakibin oyuncularının sayfasına girip "VODKA" yazın, tüm oyuncuları "felaket" forma düşecektir.

* 1-0 öndeyken "oyunu kaydet" yazın, maç eğer 1-1 olursa "oyunu yükle" yazarak 1-0dan başlayabilirsiniz. Bunu istediğiniz kadar tekrarlayabilirsiniz ancak sadece öndeyken maç kaydedebilirsiniz.

* Eğer bir GM'in telefon numarasını biliyorsanız, yerel saatle 00:00'da ona telefon edin, 1 milyon Lira bonus kazanacaksınız.

* Eğer oyuncu ekranında "MARADONA" yazarsanız, tüm oyuncularınız "El" özel yeteneği kazanır.

* Eğer 5 saniye içerisinde aşağıdaki kodu 3 kere yazabilirseniz takımınız bir gol atar. (Kopyala-Yapıştır işe yaramamaktadır.) "fiwqujfhuhqeipdlz,a[ew8437fjdkdwjc83j2opjfdk"

* Antrenörünüzü "çok iyi" antrenöre çevirme hilesi: Öncelikle takımınızdan ana yeteneği "çok iyi" olan bir oyuncuyu kovun. Sonra sağ bacağınızı monitörün üzerine uzatıp "oyuncu dene" butonuna basın. Çektiğiniz oyuncu antrenör olarak gelecektir. Hem de "çok iyi" antrenör olarak.

* Maç başladığı anda (mesela 16:00) mutfağa gidin ve 12 tane bira alın. Bundan sonra sizinle sevişecek yeni bir kız bulmanız için tam 10 dakikanız var. Sevişmeden önce göğsünüze onun adından bir dövme yaptırmalısınız. Kız arkadaşınız geri döndüğünde sizden ayrılacaktır. Şimdi HT maçınızı kontrol edin, takımınız 10 gol farkla yeniyor olacak. (Unutmayın, işe yaraması için tüm bunları 79 dk içinde yapmış olmanız gerekiyor.)

* Eğer maçın skorundan memnun değilseniz, maç raporunu bir word dökümanına kaydedin ve beğenmediğiniz herşeyi değiştirin. Sonra aynı işlemi puan tablosu için de yapın. İnanılmaz bir averaj farkıyla şampiyon olacaksınız. Aynı şeyi ekonomi sayfası için de uygulayabilirsiniz.

* Başlat'a girin, orada çalıştır kısmına services.msc (msconfig de olur) yazın ve çıkan tüm kutulardaki işaretleri kaldırın. Bu sayede bilgisayarınız çok daha hızlı çalışacak ve HT'nin gizli "editor" programına ulaşmış olacaksınız..

* Oyuncular ekranına gidin ve F8'e basın. 13 yaşında, görkemli oyunkuruculuklu bir kanadınız olacak.

* Oyuncularınızdan birisini seçin, -çok hızlı bir şekilde- 35 kere tab tuşu, backspace, 32 kere tab, backspace, 22 kere tab ve son olarak tekrardan backspace'e basın, oyuncunuz 17 yaşında ve rastgele bir özelliği "dünya çapında" olarak değişecek.
    Tüm telif hakları IFK Oulu (554398)takımı antrenörü YsiBlaze'e aittir, onun izniyle Türkçeye çevrilmiştir. Orjinal metin için;http://club.hattrick.org/OulunIFK/default.asp?Page=Freepage&FPID=7935

Copyright by YsiBlaze. for original text;
    http://club.hattrick.org/OulunIFK/default.asp?Page=Freepage&FPID=7935

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatımınTadı -- 4 Kasım 2006; 18:18:55 >

• Arkadaşlar yukarıdakileri uygulamayın...
  • Arkadaşlar ben şu özelliklere sahip takımla maç yapıcam:

Ben de bu taktik ile maç yapmayı düşünüyorum:

Sizce doğru mu. Çünkü kaybedicek bişi yok.
    Vahşiler Futbol Takımı DF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canis Lupus -- 4 Kasım 2006; 19:55:50 >

• Bu arada sitemiz:
    futboltrkiye.f orumup.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canis Lupus -- 4 Kasım 2006; 20:07:41 >
  • iyi de hattrick öyle bir oyun ki rakıbını yazmazsan hangı taktıkle oynayacagını sadece sana bakarak soyleyemeyız.
    bu arada yukarıdaki hilelere bittim
    quote:

Orjinalden alıntı: MU.ZAFFER

Arkadaşlar ben şu özelliklere sahip takımla maç yapıcam:

Ben de bu taktik ile maç yapmayı düşünüyorum:

Sizce doğru mu. Çünkü kaybedicek bişi yok.
    Vahşiler Futbol Takımı DF

• Kasada 930 TL kaldı naapçam
  • Bugün 15.30 da maçım var en az 5
  • Ben bu hileleri Figment FC isimli mod.un sitesinden buldum sakın denemein
    * Almak istediğiniz oyuncunun transfer sürei bitmek üzereyken art arda 2 kere "ctrl+alt+del"e basarsanız, oyuncuyu bedavaya almış olursunuz. )(yapma ya[

-----------------------------------------------------------------------------------------------satılık-----------------------------
    137115477
    137115482
    137115485
    137115486
    137115488
    137115480
    139249225
    137299973
    İsteyene Antranor verebilirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatımınTadı -- 5 Kasım 2006; 8:49:34 >

• Ya benim bi sorum olacak..15.nci görevi bitirdim.ama bitirilen görevler yerinde yok..mevcut görevler yerinde.ben belki bitirmisimdir die bakıom siyahla olmus tıklanmıo sölermisiniz..
  • Antrenör satıyoom..defansif,ofansif,defans yada ofans düşünmeyen..kaçırmayın
  • hileler olmuyo ya
  • falafosta - Vahşiler Futbol Takımı DF 2 - 0

ben de yiyecem birazdan
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.