Şimdi Ara

Hattrick [Yeni başlayanlar için rehber eklendi] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.860
Cevap
5
Favori
291.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hattrickciler olarak git gide çoğalıyoruz.
  • Peki alp kaliteli bir antronoru nereden bulacaz .yada mesela ofansif düşümceli bir antrenor arıyorum.nasıl bulcaz bu aranan zatı
  • tamm yaf buldum .kolaymıs antronor bulma işi

Talimat kabul edildi! Kurmaylarınız aradığınız türde bir antrenör bulup sözleşme imzalatmak için çalışmalara başladı. Böyle bir antrenör işe başladığında "Kulüp" sayfasındaki son haberlerde görebileceksiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

tamm yaf buldum .kolaymıs antronor bulma işi

Talimat kabul edildi! Kurmaylarınız aradığınız türde bir antrenör bulup sözleşme imzalatmak için çalışmalara başladı. Böyle bir antrenör işe başladığında "Kulüp" sayfasındaki son haberlerde görebileceksiniz.

Banada anlat kardeş ben bilmiyom antroner bulmayı

• lan bula bula yunan buldular galiba bu kurmaylar ..yeni antronorum Nikos Psistakis
  • Kardeş nasıl bulcxaz antoronör?
  • MU.ZAFFER

Hattrick » Antrenman sayfasında sağ altta antrenor değiştir ikonu war oradan yapıyorsun.
  • Saol varol Yaw bu hattrickte bi olaylar dönüyo. Ben bi ara 2 takım açmıştım. Diğer takımımı kapatıp 70.000 veza verdiler ekonomim altüst oldu. Sonra ligleri geziyodum. Bi baktım II 2. kümesinde . O.M.L.E.T. HüsPas takımı. Sonra biraz daha gezdim O.M.L.E.T Musti II.3 de sonra biraz daha gezdim AC güçlükadro II.2 de FC Güçlükadro II.3 de. Ben anlamadım gitti. O 70000 lede transfer yapcaktım. OFFFFFFFFFFFF!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canis Lupus -- 24 Ekim 2006; 17:14:56 >
  • yaptığımız tekliften nasıl vazgeçebiliriz
  • sen niğde'ye sür eşeği hocam
    quote:

Orjinalden alıntı: skyw@lker

yaptığımız tekliften nasıl vazgeçebiliriz
  • alpyanar hazırlık maçı teklif ettim
  • kabul ettim
  • bu arada ekonominizi duzeltmeden altyapıya yatırım yapmayın. ve altyapınız iyi degılse de oyuncu cekmeyın. ekonomınız saglamlaştıktan sonra altyapıya 20bın yatırım yapmaya baslayın. 1-1.5 sezon sonra oyuncu cekin
  • Kadromuzdaki herhalngi bir oyuncunun belli bir sure sozlesmesi warmı ?yaf adamın biri yeni transferime 20000tl onerio die mesaj gelio bu nasıl iş =?
  • yok öyle bişey. aldıgın oyuncu ömür boyu senındır artık.
  • Vice United bugün bir oyuncusunun satışını duyurdu. Mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı transfer hakkında, "Deplasmana gidecek otobüs paramız bile yok, satmayıp da ne yapsaydık?" dedi.

•  Hattrick [Yeni başlayanlar için rehber eklendi]

bu adamı satılığa koysam sizce kaça gider?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros

Hattrick [Yeni başlayanlar için rehber eklendi]

transfer kıyası bölümünden ortalama bi fiyat öğrenebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros

Hattrick [Yeni başlayanlar için rehber eklendi]

tahminim 400 000 TL den aşağı gitmez ama emin değilim,sen transfer kıyası yap ortalama bi fiyat öğren en iyisi...
    bende de bünyamin tarpuş diye bi adam var acaba bunlar kardeş mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Arnold- -- 25 Ekim 2006; 23:26:24 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.