Şimdi Ara

Hattuşa Termal 1 gece 2 gün - 100 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hattuşa Termal 1 gece 2 gün - 100 TL

Şöyle ki; kişi başı 100 TL ödüyorsunuz. Cuma gecesi E5 Kadir Has'tan yola çıkıp sabah Edremit'e varıyorsunuz. Pazar akşam 5'de geri dönüş.

Tanıtıcı gençten aldığımız bilgi kadarıyla bu arada kahvaltı, hamam, spa, tur gezisi vb. aktiviteler bulunmakta.

Bu tura katılan yahut bilgisi olan varsa bilgilendirir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozo56 -- 2 Şubat 2015; 14:40:15 >

• Hocam konuya yüzde 100 vakıfım, sormak istediklerinizi yazarsanız o şekilde ilerleriz.
  • Eyvallah.

-Tanıtım yapan arkadaş termal havuz, hamam, spa, dağ gezisi vb. aktivitelerden bahsetti. Fakat bunlar yukarıdaki afişte yazmıyor. Hatta "Turun amacı" kısmında yalnızca tanıtım amaçlı olduğu denmekte; "tur ücreti" kısımında ise havuz vs.den bahsedilmemektedir.

- Birde, gittiğimizde nerede kalıcağımız odalar hakkında net bir bilgi yok, oraya gidince ayarlanacak deniyor ve farklı odalar varmış. Afişte de görüldüğü gibi 4 veya 5 yıldızlı otellerde konaklama olacak. Tamam ama kura mı çekilecek herkes 5 yıldızlı da kalmak ister ?

Bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Hocam konuya yüzde 100 vakıfım, sormak istediklerinizi yazarsanız o şekilde ilerleriz.

sanırım tam vakıf değilmişsin...
  • Bana geçen sene 50 liraya teklif etmişlerdi,ama tek başıma kabul etmediler,kişi başı 100 tl o kadarda ucuz değil.Dikkat etmemişim sadece konaklama değil ulaşımda dahilmiş bu durumda fiyat uygun tabiki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtwt24 -- 8 Şubat 2015; 22:05:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

Bana geçen sene 50 liraya teklif etmişlerdi,ama tek başıma kabul etmediler,kişi başı 100 tl o kadarda ucuz değil.Dikkat etmemişim sadece konaklama değil ulaşımda dahilmiş bu durumda fiyat uygun tabiki..

Sağol cevabın için ama havada kalan konular var. Konuda bahsettiğim gibi. Onlara açıklık getirilse gayet uygun bir fiyat dediğin gibi.
  • bozo56 B kullanıcısına yanıt
    Yalnız şu var,bu tur tanıtım amaçlı ve senide tek başına kabul etmezler,merak ettiğin soruların önemi yok çünkü seni tatile çağırmıyorlar bir punduna getirip nasıl devremülk satarız diye çağırıyorlar.yani seni gittiğine pişman etmezlerse iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

Yalnız şu var,bu tur tanıtım amaçlı ve senide tek başına kabul etmezler,merak ettiğin soruların önemi yok çünkü seni tatile çağırmıyorlar bir punduna getirip nasıl devremülk satarız diye çağırıyorlar.yani seni gittiğine pişman etmezlerse iyidir.

Belli zaten.

Biz 5 arkadaş gitmeyi düşünüyoduk. Amaç orda gidip iki yüzelim dinlenelim falan. Yüzme de yok mu? Onlar istediği kadar tanıtsın:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.