Şimdi Ara

hauppauge win tv nova-s-usb2 kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sanırım bu tv kartını kullanan fazla arkadaş yok. nette bu kartla ilgili bulmak neredeyse imkansız. bunları bilmeme rağmen gittim bu karttan aldım. yaşadığım tecrübeler ve sorunlar şu şekilde..

* kartı tanıtmak çocuk oyuncağı. cd'yi takıyorsunuz ve otomatik olarak çalışan programdan "install driver"i tıklıyorsunuz. kendisi tanıtıyor bu kadar.
    * win tv programını kurmakta kolay. ancak win tv programı son derece kullanışsız bir program. açıkcası dvbdream'dan aldığım ekran kalitesinden çok uzakta. manuel olarak yada otomatik tarama yapmak inanılmaz derecede zor. tavsiye etmiyorum
    * dvbdream programı ile rahatlıkla kullanılabiliniyor. dvbdream.de sitesinden bda_all 1.08 versiyonunu indirdim. kartı hemen tanıyor ve sorun çıkarmıyor.
    * ortalama %30 cpu harcıyor. bana fazla gibi geldi.
    * cihaz çalışırken ısınıyor ama performansında bir düşme yok.
    * turksattaki bütün uydu kanallarını dvbdream programında manuel tarama yaparak buldum. izleyemediğim kanal yok..

ancak en büyük sorunum şu anda izlediğim yayınlardaki kırılmalar. 12000 üstünü göstermeyen yani bozuk olan skystar2'de bu tür kırılmalar yaşamıyordum. bu sorunu bir türlü çözemedim. neden kaynaklanıyor bilmiyorum.
    (farkettim ki bu kırılmalar bazı kanallarda oluyor. mesela şu an sadece KANAL D, NTV'de rastladım bu soruna. SHOW TV'de bir sorun yok)

birde kumanda sorunu var. win tv de kumanda çok güzel çalışıyor ama dvbdream'da çalıştıramadım.

başka kullanan varsa tecrübelerini burada paylaşsın. çünkü gerçekten bu kartla ilgili internette pek kaynak yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogounsel -- 9 Kasım 2008; 3:27:24 >

• son turksat kanal listesi ve transponders listesini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz..
    indirdiğiniz dosyayı program files\win tv klasörünün içine koymanız yeterli..

http://rapidshare.com/files/162097233/WinTV.rar.html adresinden indirebilirsiniz. *'ların yerine r a p i d s h a r e yazmanız yeterli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogounsel -- 9 Kasım 2008; 14:42:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.