Süper ötesi film En Son araba Sahnesi çok sağlam testereyle dalıyor ya Tam arşivlik valla
Orada adamı hakaten iyi biciyor.Filmin güzel bir tarafı kesme olaylarını çok güzel yapmıslar resmen insanın içini gıcıklıyor
20 kadar ülkede yasaklanmış bu filmin gösterimi.
quote:
Orjinalden alıntı: bianconera
Nedense hic ama hic sasırmadım asıl diger yasaklamayan ülkeler beni sasırtıyor
quote:
Orjinalden alıntı: CoCoKoRoNkO
beyler lütfen su filmi biri acıklasın bana hiçbirşey anlamadım kimin kimi vurdugu belli degil o 2 arkadas siyah saclı kısa saclı kızı nie bıcakladı
adam testereyle kzıı tam kescekden adam kıza mu donusdu
katil kim
adam nereye kayboldu
biri açıklasın ya şu filmin sonunu hiç birşey anlamadım
tamam uzayın cvp flan ıstemıyorum sızden yardım ısteyende kabahat
quote:
Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul
quote:
Orjinalden alıntı: bianconera
Nedense hic ama hic sasırmadım asıl diger yasaklamayan ülkeler beni sasırtıyor
Bizim ülkemizde yasaklasalar nolcak ki TR'de yasaklar çiğnenmek içindir çiğnemeyeni dövüyorlar
hani katil başı korkuluklara sıkısan vatandaşı masa itme yoluyla öldürüyo yaa ora çok dandikti
beklenmedik bir sonu var kesinlikle izleyin
quote:
Orjinalden alıntı: CoCoKoRoNkO
beyler lütfen su filmi biri acıklasın bana hiçbirşey anlamadım kimin kimi vurdugu belli degil o 2 arkadas siyah saclı kısa saclı kızı nie bıcakladı
adam testereyle kzıı tam kescekden adam kıza mu donusdu
katil kim
adam nereye kayboldu
biri açıklasın ya şu filmin sonunu hiç birşey anlamadım
THE MACHINIST tarzı bir film izlediysen ...çift karakteri var kızın dikkatli izle..
film i merak ettim ama hd versiyonu nu bi bulamadım :(
yeni bitirdim filmi sonu baya şasırtıcı idi hiç beklemiyordum filmde 1 2 ufak sacmalık vardı ama güzel filmdi
kızın alex e ilgi duyduğunu baştan hissettiriyordu ama böle bişi olcağı hiç aklıma gelmemişti
10/7.5 veriyorum
bide sonda çalan şarkıyı bilen varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: Rajeesh
bide sonda çalan şarkıyı bilen varmı?
muse-new born
çok güzel bir film gerçekten sesler olsun kanlı sahneler olsun baya başarılı birde size yine bir fransız korkusu olan ''İÇERDE'' yi öneriyorum o bundan da acayip bir film orjinal adı ''A L’interieur'' izlenmesi gerekn bir film
şu içerde filmini 2 kere indirdim 2sinde de sildim bi izlemek kısmet olmadı
Ben bu filmin 4-5 sene önce dvd'sini izledim. Daha yeni meshur olmus o da ilginç.
Hani bu kız sonda şizofren cıkıyo. Filmin ortalarında bi tane eve giriyo, adamın kafasını merdivenlere sıkıstırıyo sonra da sandıkla adamın kafasını ucuruyodu. Aynı filmden bahsediyoruz dimi
quote:
Orjinalden alıntı: knotaqram34
Ben bu filmin 4-5 sene önce dvd'sini izledim. Daha yeni meshur olmus o da ilginç.
Hani bu kız sonda şizofren cıkıyo. Filmin ortalarında bi tane eve giriyo, adamın kafasını merdivenlere sıkıstırıyo sonra da sandıkla adamın kafasını ucuruyodu. Aynı filmden bahsediyoruz dimi
evet
4 yıl önce bizim cd cide bulmuştum. İyiydi tam hatırlamıyorum. Arşivlik değil ama izlenmeli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme