Şimdi Ara

Hava Astsubay MYO bir soru Askerlik bilgisi olanda baksın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
13.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • inş 2023 şakirtlerin yılı olmaz olursa internete kordon bagıyla baglanacağız.karikatürlerde +18 i bile yasakladılar inanamadım.
    bende sonuc olarak bı kac sey soyleyecegım her yerde olan seyler bunlar umarım cogu sey duzelır ulkemızde.askeriyeyi sevmememin nedeni yapılan haksızlıklar yoksa su an askeriyeyi kaldıralım diye biseyde demiyorum.biseylerin düzelmesi için kötü yönlerini büyütmek iyi yönlerini kücültmek gerektiğini düsünen biriyim.iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoy

quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

quote:

Orijinalden alıntı: bionicle

quote:

Orijinalden alıntı: djoy
    Konu nerde nereye gelmiş arkadaş açtığım konularda hep alakasız tartışmalar oluyor.Benim sonunun cevabı yok ortada.Arkadaşlar Ameliyat izim var ne olcak bu iz tsk sağlıklı diyor başvuru formunda ameliyat izi olmaz diyor

Appendektomi izinin olması sorun değil. Bu sebeple elenmezsin.

baska bı amelıyat ızın yoksa problem yok ancak gıtmeden bı doktara gorun derım vucuduna baksın gögüs bozuklugun felan var mı baksınlar bı bıde sıgara ıcıyosan o zamana kadar bırak okula gırıncede yasak yerlerde ıcıpte yakalanma disiplin puanı yersın

hocam puan konusu canımı sıktı şimdi

walla mülakatları gecebılırsen senle aynı olup senle aynı yerde olan bırı olsa puanı yuksek olanı secerler ama sansımı denemek ıstıyorumda dersen gıt bı dene ama dedgım gıbı elenırsende uzulme uygun adımı yapamayan salaklar var.

• djoy
    içini ferah tut git bi dene cok ıstıyorsan ayrıntıları yazdım zaten bu arada sözlu mulakatta okudugun bı kose yazarını sorabılırler ben emre kongar la mehmet barlas tavsıye ederım bu adamlar ıse yarıyor ancak gıtmeden bı kac yazılarını oku programlarını izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVİT -- 3 Haziran 2011; 2:28:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Yahu bende şunu anlamıyorum çoğu kişi yok abi askerlik yapılmaz falan der ama gider sivilde bi özel şirkette afedersiniz it gibi çalışır ve hiç bir zamanda çalıştığının karşılığını alamaz.

Sanıyorum bu iş kedi ciğer meselesi.Zira bu yukarda yazdığım gibilerin hepsi mutlaka bu sınavı deneyip başarısız olmuştur.

Konuyu açan arkadaş ne olursa olsun git sınavlara gir öyle bi izden eleneceğini sanmam.Bu biraz şans işi doktor görmezden gelebilir.Maaş olarak mesleğe başlar başlamaz 1850 lira maaş alırsın (+100 küsür lira oyak kesintisi bu parayı emekli olduğunda ayrıca alacaksın yani maaşa 1950 lira diyebiliriz)

bu arada kedi ciğer demişşinde onu atlamısım ben butun asamaları gectım hastane raporumuda aldım cekemem ben burayı deyıp eve dondum su an okudugum bolumdende memnunum matematık ogretmenlıgı ben özel ders bile versem iki astsubay maası alırım ne ciğeri ne kedisi

• quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Yahu bende şunu anlamıyorum çoğu kişi yok abi askerlik yapılmaz falan der ama gider sivilde bi özel şirkette afedersiniz it gibi çalışır ve hiç bir zamanda çalıştığının karşılığını alamaz.

Sanıyorum bu iş kedi ciğer meselesi.Zira bu yukarda yazdığım gibilerin hepsi mutlaka bu sınavı deneyip başarısız olmuştur.

Konuyu açan arkadaş ne olursa olsun git sınavlara gir öyle bi izden eleneceğini sanmam.Bu biraz şans işi doktor görmezden gelebilir.Maaş olarak mesleğe başlar başlamaz 1850 lira maaş alırsın (+100 küsür lira oyak kesintisi bu parayı emekli olduğunda ayrıca alacaksın yani maaşa 1950 lira diyebiliriz)

bu arada kedi ciğer demişşinde onu atlamısım ben butun asamaları gectım hastane raporumuda aldım cekemem ben burayı deyıp eve dondum su an okudugum bolumdende memnunum matematık ogretmenlıgı ben özel ders bile versem iki astsubay maası alırım ne ciğeri ne kedisi

Birader ben onu ortaya söyledim niye üstüne alıyosun.Forumda daha öncede gördüm ama garip olan hep bu sınava girmiş olan tipler söylüyo bunu.Madem yapılmaz sınavına niye giriyosun diye attım ortaya.

Ne kadar kazanırsan kazan inan hiç umrumda değil paraya ihtiyacım yok çok şükür gereken herşeye sahibim...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.