Şimdi Ara

Hava Er HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI / KÜTAHYA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
43.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam tertipler.bende kütahya hava çıktı.nasıldır?
  • hayırlı olsunarkadaşlar kamilkoc.com.trden online rezerve yapın yer falan kalmaz.

kamil koc metro varan gidiyor en uygun saatler kamilkocta
  • HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA
    Arkadaşlar ben de Kütahyaya düştüm orada görüşmek üzere.

msn adresim :ahmetcetinkaya@live.com
  • yahu amma da kutahyalı varmıs ya bende su kıyafet konusuna bı bakım dedım acıkca bısı anlmadı m verılen lınkler de acılmadı ıclıkler yesıl mı mavımı bırılerıde orda satılıo falan demıs sanırım oradan usulune gore alıcam :S bende yarın saat 10 da kutahya arabasına alıcam gıdıcem artık :D genee sole bı bılgı veırsenız ustu acık falan genede bılgıl olur tşk kutahyaya gelecekler ayın 16 sızı orada beklıyor olacam :D
  • kütahyadan yeni gelen biri olarak havacı rengi mavi. sana verilen içlikde sarı renkte :) . yeşil renk çamaşır kullanmada bi problem çıkarmadılar bize (331. Ks Dn.) gidicek arkadaslara tavsiyem kendinizi hasta etmemeye bakın. felaket bir soğuk var kar yağmadı ama donduk resmen. yemin töreni haftası başlangıcında viziteye bölükten 150 kişi başvurmaya kalktı komutan eledi ona göre :D (bölük 390 kişiydi.)...
  • Emrahdag0608@hotmail.com

Ankara dan Katılıorum :D Kütahya
  • Trabzondan yarın yola çıkıyorum. hava kuvvetleri er eğitim tugay komutanlığı Kütahya kısa dönem :)
  • başka yok mu? kütahya havacı
  • arkadaşlar isimde yazsanıza :)

Numan Arvas - P.tesi saat 1-2 gibi teslim olucam inşallah. Hepimize hayırlı teskereler..
  • Ben de pazartesi öğleden sonra teslim olucam kısmetse

ismim Oğuz Cantez görüşmek üzere tertipler
  • arkadaşlar yaw havacı olaraktan alınacak listesi elinde olan varmı ?
  • selam arkadaşlar bende kutahyada Havaci oldum yarin 3gibi teslim olurum. birde ilginçime giden birşey var kim sorsa neresi cıktı diye diyorum kutahya hava kuvvvetleri birliği kime nasil torpil yaptridin diyor. torpil yok (bende artik bu soruyu soranlari makaraya aliyorum) bu birlikte eğitim nasil, rahatmi bilgisi olan varsa paylaşsın.

Birde 2arkadaşım orada aasskerliğini yaptirdi sadece yatakhane nobeti tutmuslar. cunku milyon dolarlık jetler orada beklediğinden çavuşlar nobet tutuyomus.
  • kütahya 8 temmuz 90-B istanbul dan memleket : sakarya
  • Beyler ağustos 2010 HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA kısa dönem er. Oraya çıkan arkadaşlarla buluşmak dileğiyle...
  • mrb arkadaslar benım sunus te oraya cıktı ve niğde merkez b gıdıyomus 13 ocak teslım olacam sıze 1 2 sorum olacak iç çamasırı rengı ne alalım ve kac ay acemı bırlıgı oluyo ve gıden arkadaslar nasıl rahatlarmı durumlar nasıl ve bıde ne duydum 25 gun egıtım sonra da usta bırlıgıne cavus olarkmı gıdılıyo veya usta bırlıgıne ne katkısı oluyo cevplarsanız sevınırım arkadaslar bılırsınız acemı ler merak eder...
  • Sercan Kurtuluş bende havacı erim arkdaşlar Bursadan Kütahya çıktı yaw:D
  • HAVA ER EĞT.TUG.K.LIĞI/KÜTAHYA istanbul okmeydanından var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brknt85

HAVA ER EĞT.TUG.K.LIĞI/KÜTAHYA istanbul okmeydanından var mı?

Okmeydanı Anadolu kahvesindenim.
  • şaka mı ya bende Anadolukahvesindeyim nerelsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brknt85

şaka mı ya bende Anadolukahvesindeyim nerelsin?

Kimlerdensin kardeşim, belki tanıdık çıkarız
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.