Şimdi Ara

Hava harp okulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hho na gitmeyi düşünüyorum şunu merak ediyorum türkiyede 2100 küsür savaş uçağı nakliye uçağı filan var hho yu bitirdikten sonra ne yapacağım şuan aktif 60 bin personel barındırıyor hho dan mezun olduktan sonra ne iş yapacağım uçak uçuramıyacağım kesin zaten az uçak olduğu için uçaklara bakım filan mı yapıcağım :d donanmayı düşünüyorum ama mf ile alıyorlarmış ben tm ciyim o yüzde havacılığı seçiyorum... cevaplarınızı bekliyorum

• Her şeyi bil uçak sayısını personel sayısını ama ne iş yapacağını bilme Hava harp okulu hakkında bir bilgi edinme kardeşim bırakın sizin gibiler oldukça okul böyle gereksizlerle dolacak gönülden isteyenler ottan sebeblerden elencek böyle oldukça gönülden isteyenlerde her şeyinden vaz geçiyor zaten verdiğin rakamlarda yanlış hadi eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok zekisin herhalde hho dan sonra ne olunucağını gayet iyi biliyorum sayılar ise doğrudur 2040 adet savaş jeti 154 Uav uçağı var 60 bin küsür personel i var mezun olduktan sonra ne olunucağını da gayet iyi biliyorum kendini kasma boşa bilgili biri si mesaj atar diye yazdık bunu okumuş gören biri.klavye konuşturacağına gitte vatanı koru o zaman burda de tecrübe bklavye konuşturmana gerek yok tecrübeli birini arıyorum googleulamıyoruz malesef senin gibi insanları çok gördüm yazar yazar ama gerçekte asosyal, insan yüzü görmeyen askeri herşey zanneden tipler hadi eyvalllah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: resist999

2040 adet savaş jeti

NE? 2040 tane savaş jeti mi? Ne diyorsun sen Çin'in ve Rusya'nın 1400 küsür,ABD'nin 2700 civarı savaş jeti var :) Türkiye'nin 300 falan.
  • quote:

hho yu bitirdikten sonra ne yapacağım

quote:

hho dan sonra ne olunucağını gayet iyi biliyorum

madem biliyorsun niye soruyosun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzakhi -- 14 Eylül 2014; 19:04:21 >
  • 2040 tane savaş jeti vay anasını bee yukarıda hakaret ettiğin adamlarda bu yıl hhodan elendiler yani sen bu kafayla çok yaşamazsın hho ya genelde isteyen araştıran giremez onu anlatmaya çalışmış ama nafile hee neyse önce türkiyede kaç tane jet olduğunu öğren bilmemek değil öğrenmemek ayıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yener44

adamlarda bu yıl hhodan elendiler

bro yüzümüze vurma ya acımız büyük :( 2 aydır bu acı çöktü üstüme millet üniversite diye seviniyor, ben haftaya üniversiteye başlayacam diye kahroluyorum :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hava harp okulu yamuk diş
    8 yıl önce açıldı
    HAVA HARP OKULU
    8 yıl önce açıldı
    Hava Harp Okulu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oncelikle beni anlayan ve dediklerimi destekleyen herkese sonsuz teşekkürler Şimdi gelelim uçak ve jet sayımıza Türk Hava Kuvvetleri sitene girip bakarsan usenmeden toplarsan envanterimizdeki ucak jet ve helikopter sayısını bulursun ama sen anca böyle gelip boş laf yapacagın için ne anlatsam boş sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mR.ma[TR]ax -- 15 Eylül 2014; 23:19:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: us7c

quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

quote:

bro yüzümüze vurma ya acımız büyük :( 2 aydır bu acı çöktü üstüme millet üniversite diye seviniyor, ben haftaya üniversiteye başlayacam diye kahroluyorum :(

Nasıl gidiyor

kötü bro. tanışıyor muyuz ? :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl gidiyor

Eski bi dost

Hatirla bakalım sen kimle mesajlasıyodun bu yıl

Ama kim olduğumu yazma buraya

hho ile alakalı çok kişiyle mesajlaştım usta hangisisin ki :) özelden yaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl gidiyor

Eski bi dost

Hatirla bakalım sen kimle mesajlasıyodun bu yıl

Ama kim olduğumu yazma buraya

hho ile alakalı çok kişiyle mesajlaştım usta hangisisin ki :) özelden yaz.

vay be gelicem diyip gelmeyen kim var istanbula tuzla taraflarına gelecektim dhoya

ahahha gene mi banlandın :) bumerang gibisin lan onlar atıyo sen geliyon :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.