Şimdi Ara

HAVA HARP OKULU YKS SONUC BELGESİ İSTİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    açılınca yani yks yerleştirmeleri geçtikten sonra

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • troll mu ciddi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurtçu Restrop

açılınca yani yks yerleştirmeleri geçtikten sonra

benim biliğim yemin töreninden önce ösu dan hemen sonra

• böyle bir şey yok. kim dediyse açıkça sallamış. mülakatlara giderken yks sonucu götürülmez. onun yerine msü sonucu götürülür. ama siz yine de tetikte olun sonuçların açıklanması yakındır

• 27derbeder kullanıcısına yanıt
    Hocam hava harp okulunun sitesinde var

• hho mülakatları olalı 1 ay olacak zaten ben gittim yks belgesi felan demediler ama belki intibaktan önce sıralama yapmaları gerekiyordur nerde yazıyor sitede link atın

• hava harp okulunun sitesinde öğrenci seçme uçuşu için yks 2021 sonuç belgesi isteniyor arkadaşlar ama pazartesine istendiği yazmıyor

• ösu ya giden bir tanıdığınız varsa tarihi öğrenin o zamandan önce açıklanır 

• aldığım bilgilere göre yks açıklanmamasına rağmen ösu ya gidenler var msü belgesi ile yani yanlış alarm.

• yes beyb kullanıcısına yanıt
    az önce baktım yks sonucu ile ilgili birşey göremedim. sadece sınav çağrı belgesi diye bir madde var. zaten yks sonuçlarına göre yapılmıyor mülakatlar. msü tercihlerine göre kazanırsan gidiyorsun. en son mülakatlar bitince asil/yedek listesi için gerek oluyor yks puanı. o da Ağustos sonu gibi oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 27derbeder kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler açıklama için benim de pek bir bilgim yok bu konuda fakat sitede getirilecek malzemelerde 18. maddede yazıyordu neyse zaten kaldı şurada birkaç gün azıcık diş sıkacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yes beyb -- 24 Temmuz 2021; 2:22:53 >
  • yes beyb kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bende simdi baktim öğrenci secme uçuşu felan diyorlar belki onun icin lazimdir ama kesin bi tarih göremedim. zaten 3-4 gun icinde aciklanacak büyük ihtimalle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar ösuya gidenler gitti zaten msü sonucuyla beraber

• 26 Temmuz 00.30

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.