Şimdi Ara

Hava soğutmalı az sesli bir sistem kurulabilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • u12s kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. çok sessiz bir soğutucu. ayrıyeten 2 tane kasa fanı var noctua nın son devirde bile fazla sesi çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz42

u12s kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. çok sessiz bir soğutucu. ayrıyeten 2 tane kasa fanı var noctua nın son devirde bile fazla sesi çıkmıyor.

Harika Bilgi için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyukbang kullanıcısına yanıt
    bu yaz bende değiştiricem fakat kararsızım

dik durması dezavantaj değil mi ? anakart ile sürekli çatışma halinde. yatay daha iyi gibime geliyor

ikisi arasında bi fark var mı ?
  • MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Dik olması yer avantajı sağlıyor gibi. Isı konusunda nasıl bir fark olur benimde çok bilgim yok. Belki bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar daha iyi yanıtlayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Dik olması yer avantajı sağlıyor gibi. Isı konusunda nasıl bir fark olur benimde çok bilgim yok. Belki bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar daha iyi yanıtlayabilir.

http://www.sanalmarketim.com/noctua-nff12-pwm-120mm-1500rpm-224db-kasa-fani/p_37149/

kasa fanı bu mu aklınızda ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

quote:

http://www.sanalmarketim.com/noctua-nff12-pwm-120mm-1500rpm-224db-kasa-fani/p_37149/

kasa fanı bu mu aklınızda ki

900 rpm'likleri vardı sanırım. Onlarda ses biraz daha az olduğu için onları seçmiştim.

• bende alttaki fan var 2 tane kasa soğutma için. corsair 400r kasanın öndeki iki fanını değiştirdim bununla. son devirde çok sessiz çalışıyor kutu içerisinden hız düşürmek için 2 adet aparat çıkıyor. direk 1200 çalışıyor aparatlarla 900 ve 600 devire düşürebiliyorsunuz. bende fan kontrolcü var ona bağladım. duruma göre açıp kapatıyorum.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=1996
  • yavuz42 kullanıcısına yanıt
    Kasanın toplam fan sesinde ciddi bir azalma elde ettiniz mi?
    msi tf 780 kullanıyorum sesi hiç yok gibi

noctua zaten efsena bi soğutucu düşük devir ayarı için içinde aparat war onla deviri düşrüp sessizce gayet güzel soğutabilirisin
    900 rpm seni kurtarmaz bence
  • quote:

Kasanın toplam fan sesinde ciddi bir azalma elde ettiniz mi?

fark etti tabi. kasanın orjinal fanında tıkırtı sesi geliyordu rahatsız oluyordum şimdi o ses yok çok rahatım.
  • MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Ses anlamında mı ısı anlamında mı dediniz :D Ses anlamındaysa evet belki de 600 rpm'e ayarlayarak kullanırım ben. Isı olarak çok sorun olmaz, overclock pek düşünmüyorum.
  • quote:

Ses anlamında mı ısı anlamında mı dediniz :D Ses anlamındaysa evet belki de 600 rpm'e ayarlayarak kullanırım ben. Isı olarak çok sorun olmaz, overclock pek düşünmüyorum.

Isı dostum

Yük altındayken

Bence hiç 900 ile uğraşma direk 1200 al.Kafan rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrT4ngo -- 16 Şubat 2014; 22:55:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

quote:

Isı dostum

Yük altındayken

Bence hiç 900 ile uğraşma direk 1200 al.Kafan rahat olsun

Hocam zaten sorun o. Öyle kafam rahat olamıyor :D Belki bir tane 1200 yerine üç beş tane 600'lük fan kullanabilirim. dB logaritmik olduğu için bu şekilde beşinin toplamı bir desibel bile artışa neden olmaz.
    Yorumlarını bekliyorum
  • Sistemi kurdum gibi arkadaşlar. Sadece ekran kartı ve kasa fanları kaldı. Ekran kartını kısmetse yarın halledeceğim.

NOCTUA NH-U12S gerçekten çok çok sessizmiş. @nimquessir, bu markayı bana önerdiğin için çok teşekkürler

Benzer şekilde en sessiz PSU olarak tercih ettiğim Corsair RM850'den de çok memnunum. Henüz fan sesi duymadım.

Şu an Corsair Carbide 400R kasanın ön fanları oldukça baskın ses durumunda. Kasa fanlarını bu hafta sonu halletmeyi planlıyorum. O zaman daha net bir sonuç elde edeceğimi umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 24 Şubat 2014; 1:37:55 >
  • İşinize yaradıysa ne mutlu gerçekten çok kaliteli bir ürün aldınız iyi günlerde kullanın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.