Bildirim
Havaalanı 5G (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
numara taşımada veriliyor simdilik bayi öyle demisti bana 5g başlamadığı için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
16.4 beta ile geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam bilgi için, sanırım herkese gelmedi tam olarak, dün yeni güncelledim ben de 16.3.1 sürümüne.
-
-
Beta için yayınlandı. Beta sürüm tavsiye etmiyorum ancak çok sıkıntı yaşatmayacaktır.
Aşağıdaki linkten profili indirip, ayarlara girip profil indirildi bölümünden kur yazısına basarsanız ardından güncellemeyi kontrol ederseniz gelir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
-
-
-
5g gelse bile hala yetersiz sayıda 5g li mi telefonlar var şuan en çok 5g ki telefon çıkartan firma samsung apple yeni başladı 5gli telefon cikartali surda en fazla yanlış bilmiyorsan 2 yıllık telefonlada vardır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün İstiklal Caddesinde Türk Telekom 5G deniyor olacağım.
Bunu bir iki haftadır yapıyorum, ertesi gün 4.5g aboneliğimiz açılmıştır diye mesaj geliyor. Umarım düzeltirler.
Hadi sonucu merakla bekliyoruz.
-
-
Enteresan bir problemmiş. Bakalım bende de olacak mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X