Arkadaşlar size şunu sorucam ben havacılık yönetimi istiyorum bölümlere felan baktığımda özel koşul varmış ve bu da (1-2-41-46-49-87-211) gibi koşullar.Soruma gelicek olursak 46. koşulda HAVACILIK YÖNETİMİ (lisans), SİVİL HAVA ULAŞTIRMA İŞLETMECİLİĞİ (ön lisans) mesleğini icra edebilmek için aranan nitelikler: 1) Havalimanı giriş kartı almasına engel oluşturacak herhangi bir Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak. 2) Mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmesine engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden sağlık raporu almak (işitme kaybı/ eksikliği, görme kaybı/eksikliği vs).
Sorun ", görme kaybı/eksikliği vs " gözüm bozuk ,lens ve arada gözlük takıyorum olduğundan dolayı üniversiteye kayıt yapmada sorun çıkarmı? Kayıt yaptıramam mı? Cevaplarsanız sevinirim.
Hocam ben şuan shui önlisans 2. sınıfım geçen yaz staj yaptım gözlükle çalışan gördüm sınıfımda astigmat olan arkadaşım var
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
tşkler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme