Şimdi Ara

havacılıkta bölümler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende havacılık fakültesini istiyorum ama fakültede pilotaj,uzay mühendisligi ve uçak mühendislikleri var bunların birbirinden ne farkı var tabiki işleri farklı ama bu üç bölümünde tercih edeni var sizce bu bölümlerin eksileri ve artıları nelerdir bu üçü arasında en iyisi sizce hangisidir.

• İlke Eğitim Sağlık Vakfı Sivil hava ulaştırma işletmeciliği mezunuyum 1 yıl Antalya havalimanında temsilci olarak çalıştım sorusu olan varsa yardımcı olmaya calısırım.
  • soru açık bence yinede tekrar edeyim havacılıkta hangi bölüm prim yapıyor bide siz hangisini önerirsiniz
  • tabıkı pılotaj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye şartlarında , günümüzde ne yazık ki hak ettiklerini bulamıyorlar
  • Bir Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği mezunu olarak tavsiyem şu 4 yıllık olarak sakın bu bölümü okumayın pişman olursnuz neden mi havacılık sektörü tamamen torpil üzerine kurulu iyi derecede ingilizcem havacılıkla ilgili bütün sertifikalar ve en önemlisi sivil hava diplomam olduğu halde lise mezunu adamı benım yerime seçiyolar böyle bi dünya ya kimsenin dahil olmasını istemem gidin mimar olun mühendis olun işletme okuyun haa KPSS den 95 alırım SHGM yada DHMİ de çalışırım diyosanız bol şans Kpss dede torpil vsaar ayrı mesele esenlikler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.