Bildirim
Havai Fişek Jinx Splash Art (eleştiri konusu) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
eleştiri konusu derken ? bu konuda beğenenler konuşamaz mı
Dostum ben epey beğendim yalan olmasın.. Hatta katarina, nidalee ve bu kostümü %100 alacağım.
Birde sabah beridir splash artın yüksek çözünürlüklü bir halini alıyorum. Eğer 1920 veya 1680 mevcut olan, bulan varsa paylaşsın -
quote:
Orijinalden alıntı: Wi5rty
Dostum ben epey beğendim yalan olmasın.. Hatta katarina, nidalee ve bu kostümü %100 alacağım.
Birde sabah beridir splash artın yüksek çözünürlüklü bir halini alıyorum. Eğer 1920 veya 1680 mevcut olan, bulan varsa paylaşsın
eleştiri sadece kötü amaçlı yapılmazki sevedebilirsin :D iyi yönde eleştirirsin ve cidden iyi kostümler nidayı lamayı düşünüyorum bu kostümün jinx in oyun içindeki halini bilmeme gördünüzmü splashı nı beğenmedim evt ama oyun içindeki hali acayip iyi
-
quote:
Orijinalden alıntı: ArchloweKilled
Tam o but kısmı
daha göğüsleri daha büyüktü yenilediler küçülttüler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyun içi zaten gerçek dünyayı andırıyor. Bi splash artlar çizgi film gibi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet güzel zaten o şekilde tasarlanmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
katarina ve nidale süper olmuş jinxi pek beğenmedim -
quote:
Orijinalden alıntı: Arashigimo
quote:
Orijinalden alıntı: Wi5rty
Birde sabah beridir splash artın yüksek çözünürlüklü bir halini alıyorum. Eğer 1920 veya 1680 mevcut olan, bulan varsa paylaşsın
eleştiri sadece kötü amaçlı yapılmazki sevedebilirsin :D iyi yönde eleştirirsin ve cidden iyi kostümler nidayı lamayı düşünüyorum bu kostümün jinx in oyun içindeki halini bilmeme gördünüzmü splashı nı beğenmedim evt ama oyun içindeki hali acayip iyi
bu forumda "eleştiri" gerçek manada iki yönlüdür diyebilecek birkaç insandan birisin ( lol forumu için konuşuyorum ) Tahmin etmedim o yüzden.
ha bide bence jinxin sadece splash artı çok iyi. Geri kalan kısımları hiç beğenmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wisrty -- 28 Ocak 2015; 14:33:40 >
-
bu kostümü almayı düşünüyorumda efektleri felan ne kadar olacak fiyatı bilen var mı acaba. pahalı olabilir diye düşünüyorum -
Bence guzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Konsept skinlerine böyle bakmak doğru değil bence.Çizgifilm gibi olmuş demekte iyice saçmalık zaten. -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Abi battlefield oynamıyoruzki bana kalırsa gerçekçi olmaması lol için daha uygun -
Güzel olmuş işte -
ejderkanat corkinin efektleri var jinxte ben benzettim en azından fakat katayla nidale çok güzel olmuş değişik bi havası var skinlerin -
Bence güzel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X