Şimdi Ara

Havalı silah sökmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar havalı silahı her parçasına kadar söktüm ama yayı çıkartamadım bi yardım edermisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: komando506

Arkadaşlar havalı silahı her parçasına kadar söktüm ama yayı çıkartamadım bi yardım edermisiniz?

yay değişimi mi yapıyorsun? sökmedeki amaç buysa ve tüfeğin hatsan ise ücretsiz değiştiriyor fabrika. telefon açıp kargolaman yeterli.

bu arada işin ehli değilseniz sökmek çok tehlikeli. toplayamamak da ayrı bir tehlike. eğer yazdıklarım işinize yaramıyosa tüfeğin modeliyle birlikte youtube'a yazın ingilizce dağıtmak toplamak vs şeklinde arayın. bir sürü tüfeğin dağıtılıp toplanmış videoları var. anlatımlı. ordan bakabilirsiniz. kolay gelsin.
  • Sağolun.silahın içini tamamen soktum ama bi tek yay kaldı onu açamadıgim için geri taktım silah eser es 2002 daha ilk defa açtım silahı öyle zor bi şey değil açmak sök-tak işlerinden anlarım her türlü şeyleri yani.bide evet yay kırılmış yenisini alıp takacağm.o yay tutucu yu çekemedim ışte nasıl çıkartılıyor onu biliyorsanız söyleyin.zaten bu gün okulda arkadaşıma soracağım.aslında ben soktumde onu çekemedim ışte yay tutacağını
  • Bu gün arkadaşım geldi ve yayı söktük şimdi yeni yay alıp takacağım sağolun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    havalı tüfek dürbün tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    havalı tüfek önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.