havalı tabanca hırsıza ne kadar zarar verebilir bilgisi olan var mı. arkadaşlar havalı derken şu sahilde atış yapılan silahlardan bahsediyorum yanlış anlaşılmasın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zindan72 -- 31 Ekim 2021; 9:9:8 > |
havalı tabanca hırsız için etkili mi
-
-
Dalga mı geçiyorsunuz hocam? Çok bir şey yapmayacağı gibi adamı sinirlendirip size saldırmasına sebep olur.
-
bende direkt gerçeği var.. havasız ama gerçek. nasiplenmek isteyene hediyem olacak
-
PM'den resmini atabilirmisiniz hocam? Merak ettim.
-
gel sana atış yaptırayım..gelecek misin
-
yok hocam, Teşekkür ederim, sadece PM'den resmini atarsanız sevinirim.
-
Hareket engellemez, can yakar ama o adrenalinde vız gelir. zzz
-
Şu büyük tencereler var ya onun kapağını büküyor. Görüntüsü korkuturda bişey yapmaz. Ben de glock vardı kuzenimin dötüne sıktım kot pantolon olduğu halde kanadı ama can pek yakmaz -
Hırsızda silah varsa kendini öldürtürsün. -
Küçük kalibre olsada gerçek silah en iyisi -
6.5 mm lik pellet olmak sartıyla ve attığın tek atış hırsızın spinal corduna denk geldiyse belden aşşağı felç kalır. Onun dışında kafadan vurursan 1-2 dakkada black out olabilir ama emin değilim.
Hava basınçlı olanla seri sekilde kafadan vurursan kafa tasını penetrate edip beyne ulaşırsa muhtemelen öldürür bile. Ama hava basınçlıların kafa tasını delebileceğini zannetmiyorum
-
nasıl birşey yapamaz hocam sıksan adama zarar verir
-
arkadaşlar bazılarınız demişki havalı tabanca birşey yapamaz
not : havalı tabanca mermisiyle ölen insanlar var
-
hocam zarar verir de o zarar adamı etkisiz hale getirecek seviyede değilse muhtemelen o adrenalinle size saldıracaktır yani sizin için daha kötü olur gibi
-
yok ya havalı tabanca adam bile öldürebilir her ne kadar gerçek silah kadar olmasada yinede ciddi bir zarar verebilir
-
Yağ tenekesini anca deliyor eğer içindeki yay orijinalse.
-
Havalı tabanca ne oluyor? Güzel gözüken,skinli birşey mi? -
Zarar vermesi açısından havalı tüfek daha makul. Türkiye'de yasak ama yurt dışında havalı silahlarla avlanıyorlar. Çok küçümsememek lazım.
-
yok hayır tavuğu bile delebiliyor git videolarını izle bu konuda birşey yazmak istiyorsan biraz bilgi sahibi olman gerek hocam
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dalga mı geçiyorsunuz hocam? Çok bir şey yapmayacağı gibi adamı sinirlendirip size saldırmasına sebep olur. |
Benzer içerikler
- nexium zararları
- hoşt demek hakaret mi
- cinsel rüya görmek için ne yapmalı
- göz pınarından hava gelmesi
- nadixa krem kullananlar
- exxen filmleri
- türk çay emojisi
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- para sayma makinesi bim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X