Şimdi Ara

havali tufek alacagim kararsiz kaldim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aklimda hatsan mod85 sniper vortex, hatsan mod125 sniper vortex ve stoeger x20 atac suppressor modelleri var. cok arastirma yapmama ragmen daha da kararsiz kaldim. oncelikle stoegerin turkiyede musteri hizmetleri ve servisleri var mi varsa nasil isliyor? eger ilgililerse ve parcalarini bulmak kolaysa direk stoeger almayi dusunuyorum. hatsan mod125 sniperi ciddi ciddi dusunuyordum ancak kendi vidalarini gezini dagittigini ve uzun omurlu bir tufek olmadigina dair yorumlar okudum. tufekten beklentilerim uzun omurlu olmasi, ilgili bir musteri hizmetleri ve servisleri olmasi, 100mt etkili atis yapabilmesidir. bu tufekler arasinda bunlari karsilamaya en yakin olan sizce hangisi ya da en fazla 700tlye kadar onerebileceginiz baska modeller var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• akin0307 A kullanıcısına yanıt
    Dostum ben seçimini Hatsan'dan yana yapmanı öneriyorum,paran Türke gider ve ürünleri seni gerçekten memnun eder.Hatsan Mod 125'den uzak dur derim,anladığım kadarıyla ilk kez alacaksın.Hakkında okudukların doğrudur ama şunu da sorman gerek kendine ''Ben tüfekte ne arıyorum?''Güç mü,yoksa isabet mi?Güç istiyorsan tabiki Mod 125 fakat isabet dersen Mod 85 al ya da o fiyata yakın Mod 95-99 alabilirsin.Bütçeyi fazla zorlamak istemiyorsan Mod 90'ı da düşün derim,ama sen 700 Tl'ye kadar demişsin,neden PCP düşünmüyorsun o fiyata?Hem güç hem de isabet elde edebilirsin,pompasını da ikinci el rahat bulursun ve art arda atış yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 28 Haziran 2015; 22:27:19 >
  • pcpler bir dolumla 50 atis felan yapabiliyormus ve dolumlari zahmetliymis cok bir bilgim yok pcpler hakkinda

Atış sayıları kalibreye göre değişiyor,60-80 arası diyelim.Dolum işi sıkıntı evet,bir scuba tüpün varsa çok kolay fakat pompa biraz zahmetli kabul etmeliyim.
  • ben şuan gas pistonlu tüfekleri düşünüyorum daha zahmetsiz, istikrarlı ve fiyatları da uygun gibi. öncelikle stoeger atac suppressor düşünüyorum bu tüfeği bekleyeceğim sanirim biraz suan piyasada 5.5mm yok gibi hep 4.5mm var sitelerde öyle saniyorum ki bunlar satilsin diye bekliyor firma. onun disinda gamo hunter igt ve hatsan mod85 sniper vortex var bu tüfekleri karsilastiracak olursak hangisi daha agir basar? bana suppressor yurticinde uretilen bir italyan olmasi ve sessiz olmasi yonuyle digerlerine agir basiyor gibi geldi.

Öncelikle sessiz atış yapmak gibi bir düşüncen varsa Hatsan Mod 85 Sniper'ın namlusundaki entegre moderatör(susturucu) işini görmez,hiçbir yaylıda susturucu işe yaramaz zaten çünkü ses yayın titreşimlerinden geliyor.Gaz pistonlu modellerde çok olmasa da işe yarayabilir.Hatsan'ın tetik mekanizması diğerlerinden üstündür,kendine göre daha hassas bir tetik yapabilirsin.Onun dışında gaz piston olarak Hatsan Vortex'i çıkarttı,her kafadan ayrı bir ses çıkıyor kimisi memnun kimi de beğenmiyor.Uzun vadede iyi olabilir denilse de iş tamir zamanına gelince bir yayı 20 Tl'ye kendin bile değiştirebilecekken gaz pistonuna niye 120 Tl veresin?Kaldı ki Gamo gibi bir markanın gaz pistonu sana ne kadara patlar.Ben fiyat ve performans olarak değerlendirmekten yanayım,senin düşündüklerine göre kesinlikle Hatsan Mod 85 Sniper almalısın.Niye dersen kendini kanıtlamış bir marka ve o fiyatıyla,kalitesiyle diğerleriyle kapışabilir.Tüfeğin yanında verdikleri dandik kılıfı zaten beğenmeyip bir kenara atacaksın,dürbünlü bir kılıf nerden baksan 80 Tl,kırmalı modeller için üretilen bipod,daha kaliteli dürbün,reddot,''dampa ayak'' vs. derken bakıcaksın ki 500-600 Tl zaten gidiyor,şimdi kalkıpta sadece tüfeğe 700 Tl vermen iyi olmayacaktır.Biliyorsun neredeyse PCP fiyatına.Anladığım kadarıyla güçlü bir tüfek istiyorsun,öyleyse sana Hatsan Mod 135 tavsiye ederim.Tasarımıyla beni en çok etkileyen tüfektir kendisi ve magnum sınıfı çok güçlü bir tüfektir.5,5 kalibrede 1000 fps bir çıkış hızı var.Hem Türk cevizi çok şık bir kundağa sahip,hem de kullanıcının zevkine göre modelleri mevcut.SP versiyonunda gez ve arpacık yoktur fakat namlu ağzında muzzle brake vardır bu da saçmanın daha istikrarlı,daha düz gitmesini sağlar ve geri tepmeyi bir nebze olsun azaltır.XRD versiyonunda gene gez ve arpacık yok,onda da alüminyum susturucu var.Tabi bir de normal versiyonu mevcut.İlle de gaz pistonlu kullanmak istersen 115 Tl verip Hatsan'a fabrikada taktırabiliyorsun.Tüfek de 450 Tl,dediğim gibi aksesuarıydı,şuydu,buydu derken 500-600 Tl'yi buluyor.Dampa ayak zaten 150 Tl civarı,onun için yazdıklarımı bir daha gözden geçirip mantıklı olarak Hatsan'a yönelmenizi tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 4 Temmuz 2015; 20:23:09 >

• Hatsan mod 135 4.2 kg ağırlığa sahiptir. Dampa dürbün dersek yaklaşık 5 kilo ağırlığa sahip olacaktır. Ağırlığı kesinlikle gözardı etmeyin derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hastayim yatiyorum sorulari aliyim
    11 yıl önce açıldı
    Ayakkabi onerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.