2 tane olduğuna göre memnunsunuz anlaşılan tavsiye edermisiniz yarın alacağım bende
quote:
Orijinalden alıntı: aslase
2 tane olduğuna göre memnunsunuz anlaşılan tavsiye edermisiniz yarın alacağım bende
yılda 1 kere 1 aylığına tüm zamanımı havalı tüfeklerime ayırırım
Çok güzel ama halen yanıtlamadınız beni ne dersiniz at44s10 iyimidir 650 tl vermişken 800-900 e daha profesyonel birşey mi alayım yoksa parayı çarçur etmeye gerek yok buda iyi dermisiniz ? sizde olduğu için eminim fikriniz vardır
Hava mı atıyo bu ?
Azizim bir anlayabilsem ...
Webley Patriot modeli ile ben de aranıza dahil oldum. Birkaç kullanım sonrası yorumlarımı yazacağım. Tabi ki sorularım da olacak. . .
Arkadaşlar bir senedir bende havalı tüfek kullanıcısıyım bu konuda çok bilgim olduguna inanıyorum tabiki bir üstad değilim sorularınız olursa yardımcı olmaya calısırım
yaş sınırı varmı ? co2 kullansam ?
50-120 arasında bütçem var havalı tüfek almayi düşünüyorum önerileriniz varmı ? --dürbünlü olabilir, --sürekli bakıma gerek olmayan bişey olursa daha iyi olur , ayda yılda bi atış yapacaz onun için tüp bilmem ne uğraşmayalim 18 yaşıma girmeme 2 ay falan kaldi,birilerini ikna etmeye calıscaz artık ben alamıyorum çünkü
hay Allahım düşündüğün şeye bak dükkanın önüne git yoldan geçen birini çevir rica et senin yerine alsın
Köyde kullanıcam tabanca arıyorum co2 tüpü şarjrn içinde olan gaz bitince gazla doldurulan modellerden istiyorum bide saçmalar silahın üstünden değil şarjorden konulanlardan istiyorum varmı böyle bi model