Şimdi Ara

Havalı Tüfek Kullananlar Buraya! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.291
Cevap
50
Favori
479.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim 2 tane var yarın fotosunu çekip koyacam
  • 2 tane olduğuna göre memnunsunuz anlaşılan tavsiye edermisiniz yarın alacağım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslase

2 tane olduğuna göre memnunsunuz anlaşılan tavsiye edermisiniz yarın alacağım bende

yılda 1 kere 1 aylığına tüm zamanımı havalı tüfeklerime ayırırım
  • Çok güzel ama halen yanıtlamadınız beni
    ne dersiniz at44s10 iyimidir 650 tl vermişken 800-900 e daha profesyonel birşey mi alayım yoksa
    parayı çarçur etmeye gerek yok buda iyi dermisiniz ? sizde olduğu için eminim fikriniz vardır
  • Hava mı atıyo bu ?
  • Azizim bir anlayabilsem ...
  • Webley Patriot modeli ile ben de aranıza dahil oldum. Birkaç kullanım sonrası yorumlarımı yazacağım. Tabi ki sorularım da olacak. . .
  • 15 yşındayım haval tabanca kullanmam suçmu abi ?http://www.youtube.com/watch?v=4lPAubtt-_8&feature=related bunu gibi falan
  • Arkadaşlar bir senedir bende havalı tüfek kullanıcısıyım bu konuda çok bilgim olduguna inanıyorum tabiki bir üstad değilim sorularınız olursa yardımcı olmaya calısırım
  • yaş sınırı varmı ? co2 kullansam ?
  • 50-120 arasında bütçem var havalı tüfek almayi düşünüyorum önerileriniz varmı ?
    --dürbünlü olabilir,
    --sürekli bakıma gerek olmayan bişey olursa daha iyi olur , ayda yılda bi atış yapacaz onun için tüp bilmem ne uğraşmayalim
    18 yaşıma girmeme 2 ay falan kaldi,birilerini ikna etmeye calıscaz artık ben alamıyorum çünkü
  • hay Allahım düşündüğün şeye bak dükkanın önüne git yoldan geçen birini çevir rica et senin yerine alsın
  • Köyde kullanıcam tabanca arıyorum co2 tüpü şarjrn içinde olan gaz bitince gazla doldurulan modellerden istiyorum bide saçmalar silahın üstünden değil şarjorden konulanlardan istiyorum varmı böyle bi model
  • bende aranıza katıldım arkadaşlar.. torun 301 sipariş ettim 80 liraya aldım ucuza geldi piyasa fiyatı 150 falandı:) fabrikadan getirtiyorum beyşehir üzümlüden:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oRHaN07

bende aranıza katıldım arkadaşlar.. torun 301 sipariş ettim 80 liraya aldım ucuza geldi piyasa fiyatı 150 falandı:) fabrikadan getirtiyorum beyşehir üzümlüden:)

çok güçlü silahtır panpa daha önce kullanmadıysan eline alınca sıkmaya korkarsın agır güzel güçlü tüfektir:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri_pislik

quote:

bende aranıza katıldım arkadaşlar.. torun 301 sipariş ettim 80 liraya aldım ucuza geldi piyasa fiyatı 150 falandı:) fabrikadan getirtiyorum beyşehir üzümlüden:)

çok güçlü silahtır panpa daha önce kullanmadıysan eline alınca sıkmaya korkarsın agır güzel güçlü tüfektir:D

daha önce torun 101 kullanmıştım.. 301 denemedim.. baya güçlü dediler bakalım hayırlısı.. :)
  • quote:

daha önce torun 101 kullanmıştım.. 301 denemedim.. baya güçlü dediler bakalım hayırlısı.. :)

rahat ol baya güçlüdür güzel tüfek kendi sitesindenmi aldın??
  • quote:

quote:

rahat ol baya güçlüdür güzel tüfek kendi sitesindenmi aldın??

yok.. bi tanıdık var beyşehirde.. o fabrikadan alacak..
  • quote:

ohh kebapp :d hadi hayırlı olsun bakalım:d
  • quote:

quote:

ohh kebapp :d hadi hayırlı olsun bakalım:d

valla öyle oldu:D baya bi ucuza gelicek bana.. saolasın:)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.