Gençlik bende varım bu işte. Bu hobiyi bilmeyenlerce şehir magandaları olarak nitelendirilsekte, onlarla aynı kefeye konulsakta, BEN DE VARIM...
Beim de merakım var. Uygun fiyata tavsiye edeceğiniz ve Tükiye de bulunabilecek bir makina var mı?
benim tüfekte çok havalı ama daha atış menzili 3 metreyi geçemedim geçen elcdyi ıskaladım
Bende de havalı tüfek var hatta çevremdeki bir çok arkadaşımda hafta sonları bazen boş arazide atış yaparız turnuva felan yaparız
Kullandım ama meraklısı değilim. Serçe gibi küçük kuşları öldürebiliyor fakat diğer hayvanları sadece yaralıyor. En güzeli iyi bir tüfekle yaban domuzu avıdır.
ap
bireysel silahlanmaya karşıyız.
Yahu biri bana 150 tl altında bi model önersin.
Gamo Cf-30 kullanıcısıyım.
@ tenceresapı şikayet edildi.
Bende gamo Cfx kulanıyordum üzerinde 3-9x42 dürbünüm vardı , paraya sıkıştım diye satmıştım ama tekrar alacam.
biraz fiyatlardan bahsedermisiniz?
Bizdede var ondan.Çok fazla gitmiyo mermisi zaten üstteki fotodaki gibi küçücük mermileri var.Yanlız atıcılığım iyidir.Kadıköyde az balon patlatmadık Ayrıca hiç dürbünlü kullanmadım
Bu silahı canlılara uygulayan arkadaşları kınıyorum,acaba hiç nasıl acıttıgını hıssetmek için kendilerine sıkmışlar mı?
Bende son vurduğum kedi rüyalarıma girince töbe ettim havalıya
Ben pet şişe direk kola kutusu öyle şeyler vuruyorum.Başka bişi vurmadım
Şaka bi yana bizim bi arkadaşın 5.5 mm lik optiması vardı (baya güçlü bi havalı tüfek)büyük konserve kutularına sıkıyoruz 100 m dn küt küt die ses geliyo, gittik baktı 25 krs genişliğinde iki tarafında da delikler açmış, ayrıca 100 m dn saksağana atış yaptık durduğu daldan da küt die bi ses çıktı ona göre havalı silahlara dikkat edin allah muhafaza kötü sonuçlar doğurabilir.....
Beyler hangisini önerirsiniz? veya sizin önerebileceğiniz model varmı?