Bildirim
Havalimanı Uçak Resimleri (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
elinize saglik, gayet guzel resimler. -
Eline sağlık hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elinize sağlık fotoğraflar harikaa -
Son paylastigin resilmlerden bazilari mobilde gozukmuyor.
Eline saglik. Hep guncel tut konuyu cok guzel fotolar var. Hele montajllilar mukemmel olmus.
Bunlarmi amatorce hocam bildigin profesyonelin profesyoneli
harikalar,elinize sağlık.
havaalanında ne iş yapıyorsunuz merak ettim ve nasıl girdiniz ? Ben de dhm'de çalışmak isterim gerçekten.... -
Bülent Ersoy'a makyaj yapar gibi fotoğraflara efekt yapmışsınız -
quote:
Orijinalden alıntı: Dharma***
harikalar,elinize sağlık.
havaalanında ne iş yapıyorsunuz merak ettim ve nasıl girdiniz ? Ben de dhm'de çalışmak isterim gerçekten....
DHMİ sadece KPSS ile alım yapmaktadır. KPSS girmeniz ve iyi derecede puan almanız gerekmektedir. -
Hocam yanlış anlama da gereksiz derecede efekt var fotoğraflarda. Bence fotoğrafları orjinal haliyle bırakırsan daha hoş olabilir. -
-
-
Havalimanının yakınlarında Hava Meydan komutanlığı var. Orası boş mu yoksa savaş uçakları var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ferrari
Havalimanının yakınlarında Hava Meydan komutanlığı var. Orası boş mu yoksa savaş uçakları var mı?
Askeri uçaklar var o bölümde.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: SouL InvictuS
Hocam konuyu yeni gördüm elinize sağlık.
THY den emekli olmazdan önce yer techizat operatörü olarak uzun seneler bu uçaklara ben de hizmet verdim. her türlü aracı kullanmakla beraber videodaki gibi Pushback/Towing hizmeti de verirdik. Video beni eskilere götürdü, videodaki uçak yanılmıyorsam A340 olması lazım.
-
Evet A340 o ucak, Almanya Cumhurbaşkanı nin uçağı.
-
10 numara 5 yıldız ltbs den selamlar :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X