Şimdi Ara

Havalimanında transfer karşılamak ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben başka hiçbir ülkede böyle bir şey görmedim, izlerken utanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Havaalanında karşılamaların dışında ben kulüp başkanlarının bu heriflerle imza törenin de aynı karede olmasına da anlam veremiyorum. Sen kulüp başkanısın, koy oraya bir yardımcını. Kulüp başkanı dediğin futbolcuların çekindiği, futbolcu ile içli dışlı olmayan, kriz anında ortaya çıkan biri olmalı. Futbolcu geldiği kulüpte kendini kral hissetmeyecek, tepesin de bir kralın olduğunu bilecek.

Ülkemizde başkan olan şahıs, maalesef birazda böyle durumlar için başkan olmayı tercih ediyor. Bu adamlar zaten ekonomik olarak belli seviyenin üstündeler, kendilerince artık yapacakları ve başaracakları şeylerin azaldığını görünce böyle durumların içine giriyorlar.
  • gereksiz bi adet olmuş durumda süregeliyor ben şahsen gidip karşılamam.
  • Futbolcu karsilamaya giden insan yapacak isi olmayan bos adamdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyaca ünlü futbolcular için yine aynı şekilde bende belki diyorum.Ama arkadaş gomis falan karşılamak acayip şeyler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

Dünyaca ünlü futbolcular için yine aynı şekilde bende belki diyorum.Ama arkadaş gomis falan karşılamak acayip şeyler...

Dostum belki onları karşılamakta bir nebze oluru var fakat bu şekilde karşılamak bence komik oluyor. Bildiğin izdiham ve kaos oluyor, bunun eğlencesi güzelliği nerede anlam veremiyorum.

Stadyumda transfer duyurulur gidersin, eğlenirsin ve gelen futbolcuyu motive edersin fakat bizimkiler kendini küçük düşürecek kıvamda yapıyor bu mevzuyu...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.