Şimdi Ara

Havayolu Ulasimda Kabinici Valiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Haftaya bir yolculuk gerceklestirecegim. Yalniz kafama takilan bi soru var. Kabinici valiz icin 55x40x25 siniri var ama benim spor cantam 60 cm. Kontuarda cantayi alip olcerler mi tespit yapilir mi yani. Yoksa 5 cm yuzunden sorun yasamamam mi. Deneyimli arkadaslar şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok ölçmezler hiç sorun olmadı bana daha önce, küçük boy bavulla girdim ben kabin içine bi sorun çıkmadı,
  • ölçmezler fakat omuz çantası hariç 2. bir çanta almazlar içinde sıvı kurallarına da aykırı ürün varsa el koyarlar
  • Sağ olun hocam bilgi için. İçimi rahatladı vallaha tedirgindim almazlarsa diye

• quote:

Orijinalden alıntı: kızıl5

Merhaba arkadaslar. Haftaya bir yolculuk gerceklestirecegim. Yalniz kafama takilan bi soru var. Kabinici valiz icin 55x40x25 siniri var ama benim spor cantam 60 cm. Kontuarda cantayi alip olcerler mi tespit yapilir mi yani. Yoksa 5 cm yuzunden sorun yasamamam mi. Deneyimli arkadaslar şimdiden teşekkürler

wizz air gibi charterlar ölçüyormuş. hatta bazen hiç ölçmeden hepsine ücretli bagaj damgasını vurup, ücret kesiyormuş. wizz air'e hiç binmedim. haftaya cuma görücez bakalım.
  • İkinci bir uygun boyutlarda bavulu kabine sokamayız değil mi?

• Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    yok sokamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.