Şimdi Ara

Haxball 2v2 Turnuva. Rollz'~-Pastörize Takımı Kazanmıştır. Tebrikler (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
4
Favori
6.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Bu grup maçları bugün mü?

Evet, uymaz mı?

Yok uyar uyar

quote:

Orijinalden alıntı: Pastörize

Yaptığınız tunuva komik olmuş. Turnuvanın içinde olan insanlar, başka maçlarda oynuyor. Çok başarısız oldu bence. kimin hangi maçta oynadığı belli değil. O onun yerine o onun yerine oluyor böyle turnuva olmaz.

Bu aslında insanların sorumsuzluğundan kaynaklanıyor adamlar yazdırıyor gelmiyorlar maça.1vs1 olsa böyle olmazdı gelmeyen elenirdi direk.

• bir dahakine 1v1 olsun hatta ufaktan onun çalışmalarıda başlasın.. Turnuvayı kim düzenleyecek orasıda var tabi, ama sosisli iyi yapıyo bu işi bence uygun :)
  • quote:

Yaptığınız tunuva komik olmuş. Turnuvanın içinde olan insanlar, başka maçlarda oynuyor. Çok başarısız oldu bence. kimin hangi maçta oynadığı belli değil. O onun yerine o onun yerine oluyor böyle turnuva olmaz.

Aslında ilki 1v1'di ama oynamakta isteksiz 5-6 arkadaş vardı. Anladım ki 2v2 yapmak için gerçekten sorumlu insanlara ihtiyaç var. Herkese bildirim/hatırlatma yolladım. Çoğu kişi ya unuttu yada kaçırdı. Evet, çok karışıklık oldu. Sonraki turnuvayı 1v1(Zamanından emin değilim) yapacağım.

Birde ''komik olmuş'' lafınıza biraz kırıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 14 Aralık 2012; 22:35:40 >

• quote:

quote:

Aslında ilki 1v1'di ama oynamakta isteksiz 5-6 arkadaş vardı. Anladım ki 2v2 yapmak için gerçekten sorumlu insanlara ihtiyaç var. Herkese bildirim/hatırlatma yolladım. Çoğu kişi ya unuttu yada kaçırdı. Evet, çok karışıklık oldu. Sonraki turnuvayı 1v1(21 Aralık) yapacağım.

Birde ''komik olmuş'' lafınıza biraz kırıldım

Kırmak istemedim hocam kusura bakmayın, sizin hatanız yok zaten. Millet adını yazdırıyo gelmiyo zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bu grup maçları bugün mü?

Evet, uymaz mı?

Yok uyar uyar

quote:

Bu aslında insanların sorumsuzluğundan kaynaklanıyor adamlar yazdırıyor gelmiyorlar maça.1vs1 olsa böyle olmazdı gelmeyen elenirdi direk.

Aynen, sosislinin suçu yok zaten. Zorlamı getircek adamı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eren elenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

eren elenmiş

Yok ya grup maçları bunlar Allah'tan bir maç daha var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Eren] -- 9 Aralık 2012; 20:13:50 >
  • 1v1 başlasa da oynasak :)
  • Ödül ne
  • Olmuyo böyle.Turnuvadan Çekilmek İstiyorum.1v1 Turnuvaya katılacağım.Çok karıştı olaylar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Ödül ne

Aslında ödül yok, sadece imzamda isimlerini sergileyeceğim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Ödül ne

Aslında ödül yok, sadece imzamda isimlerini sergileyeceğim

Olsun uğraşmanız yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: S©o®PioN06

Olmuyo böyle.Turnuvadan Çekilmek İstiyorum.1v1 Turnuvaya katılacağım.Çok karıştı olaylar.

Hocam, sadece Cuma geleceksiniz. O da saat 20.00 gibi. Çekilirseniz takım arkadaşınızı bırakırsınız Onu düşünün
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S©o®PioN06

Olmuyo böyle.Turnuvadan Çekilmek İstiyorum.1v1 Turnuvaya katılacağım.Çok karıştı olaylar.

Hocam, sadece Cuma geleceksiniz. O da saat 20.00 gibi. Çekilirseniz takım arkadaşınızı bırakırsınız Onu düşünün

Ne yapalım,tamam.
  • Yarı Final Maçları başlıyor.
  • quote:

Yarı Final Maçları başlıyor.

Hocam bir dahaki turnuva ne zaman? Ve oda linkini burada paylaşıp biz seyirci olarak girebilecekmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bass strings

quote:

Hocam bir dahaki turnuva ne zaman? Ve oda linkini burada paylaşıp biz seyirci olarak girebilecekmiyiz?

Oda linki ilk mesajda olacak. Sonra ki turnuvayı da 21 Aralık, 1v1 olarak düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bass strings

quote:

Oda linki ilk mesajda olacak. Sonra ki turnuvayı da 21 Aralık, 1v1 olarak düşünüyorum.

Eyvallah hocam. Sağolasın.
  • Real map turnuva yapalım eğlenceli olur bence lig usülü falan
  • 1v1 maçı ne kadar sevmesem de başka yapacak bir şey yok gibi. Neden gelmiyorlar anlamıyorum. Emeğini takdir ettim hocam
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.