Takım Adı:KralHaxbalcılar Takım Logosu:KralTakım Takım Kaptanı:baris7777 Takım Oyuncuları:baris7777,(.........),(...........),(..........),(........)
Orta sahada yeteri kadar yaratıcı olduğumu düşünüyorum.Nickim RoyalFlush takım tekliflerine açığım.
takımı nasıl kurcaaaaz
Takım Adı: One Takımı 1 Olanların Takımı Takım Logosu:- MSN: akyurekli2000@hotmail.com Takım Kaptanı: ONE I TaRıK_10 Takım Oyuncuları:ONE I TaRıK_10, Quaresma7,Selim
Bizide Ekle....
Takım adı: Storm Boys Takım logosu: Msn: a_lt_473@hotmail.com Takım kaptanı: Altan Takım oyuncuları: Altan,Anıl,Batuhan,Kemal,Ceren
Boşyer varsa benide alın yaklaşık 5 aydır oynuyorum veya daha fazla :D
Takım Adı: Çeçerler Takım Logosu: Msn:nur_09_01@hotmail.com Takım kaptanı:Cem Takımdaki oyuncular:Cem alper
Arkadaş benimde takımım var Takım adı:WildBlades Takım Logosu:Yok Takım kaptanı:Deadly(nickim) Takımdaki oyuncular:Rooney(arda),bide alp vardı ama onun nickini bilmiorm E mail(eğer onaylanırsa mesaj gönderin): yagiz_vrd55@hotmail.com
Onaylanırsa rep vercem| onaylanmassa
Takım Adı:_/KİNG oF Hell_/ Takım Logosu: MSN: sadoli71@hotmail.com Takım Kaptanı: _/KİNG oF Hell_/S Takım Oyuncuları:_/KİNG oF Hell_/H (Hasan),_/KİNG oF Hell_/S (Batuhan),_/KİNG oF Hell_/S (Sadettin)
Takım Adı:Lojman Takım Logosu: MSN:mertozdem@hotmail.com Takım Kaptanı:LJ # Mert 7 Takımdaki Oyuncular:LJ # Barkın 5. LJ # Tanay 9. LJ # Mert 7. LJ # Ayberk 10.
Takım kurup bir lige katılmak istiyorum.Takımı nasıl kurabilirim ve takım kurduktan sonra ligi nereden bulabilirim biri yardımcı olabilir mi? Bide lige katılacak olursam bu maçları hangi sitede oynarız?
quote:
Orijinalden alıntı: The Evolution
Takım Adı: Team DH Takım Logosu:
MSN : Yok Takım Kaptanı: The Evolution Takım Oyuncuları : The Evolution , Love3tc, ilker322, .........., .......... , ............(Yedek) Katılmak isteyen varsa yazsın bu konuya.
benide takıma alırmısın
takım adı: ts z_i_e_f@hotmail.com takım kaptanı gustavo colman oyuncularr sol bamba zeki yavru giray kaçar gustavo colmann yedek jears