Şimdi Ara

hay day ios'dan androide aktarma yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhabalar daha önce hay day oyununu ios üzerinden oynuyordum sonra samsung note3 aldım ne kadar yere baktıysam ios dan android e aktarmayı bulamadım eski oyunumun leveli 60 da çok geliştim android de yeni bir oyun açtım ama zevkli olmuyor yeniden gelişmek rica ediyorum detaylı anlatacak bir arkadaş varmıdır forumda şimdiden teşekkür ederim hayırlı forumlar...

• Emin değilim ama ios'taki hay day'ında facebook ile bağlantı kurduysan android cihazındada bağlantı kurunca olabilir yani aktarabilirsin belki onun dışında sana tavsiyem direk yetkililere bi mail at durumu anlat onlar geçirmeni sağlasın :) ama android cihazında bir şekilde giriş yapman lazım yani ya google+ ile ya da facebook ile giriş yap ki yetkililerde oraya aktarabilsin. Bu arada yaparlar mı bilemem ama şansını dene
  • ShinoLexTazy S kullanıcısına yanıt
    denedim hocam ama yapamadım olmadı
  • Valla o zaman en iyisi ddiğim gibi bir hesabına bağla oynunu ve teknik desteğe mail at bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinoLexTazy -- 25 Haziran 2014; 11:19:29 >
  • daha pratik bir durum varsa onu bekleyelim ordan birşey çıkacağını zannetmiyorum
  • Facebook ile olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bi cevap verecek yorumu olan yokmu
  • forum donanım haberde sıkıntımı çözecek bir arkadaş bulamadık nasıl bir istir ya
  • Google+ hesabın ile olmuyosa geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Ölü -- 30 Haziran 2014; 11:47:24 >
  • arkadaşım oyunu ios dan androide aktarıyoruz google hesabı ne alaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: denjavu

arkadaşım oyunu ios dan androide aktarıyoruz google hesabı ne alaka

Ayarlarda facebook ve google+ hesabınla giriş yapip oyunu yedekleyebiliyorsun

• eski oyunum gamecenter deki hesabımda mevcut androitde açtığım yeni oyunda google ve facebok hasaplarıyla eşitlendi gamecenter deki oyunu geri çekemiyorum
  • facebook üzerinden oldu şimdi yaptım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toose -- 24 Ekim 2014; 20:30:00 >
  • Clash of clansi ac eski cihazdan
    Sonra ayarlardan baska cihaza bagla seçeneğine tikla
    Ardindan sana kod verecek

Sonra yeni cihazdan ac clash of clansi sonra baska cihaza bağlaya tikla bu yeni cihaza bas

Sonra sana verilen kodu gir

Umarım isinize yarar iyi oyunlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

Clash of clansi ac eski cihazdan
    Sonra ayarlardan baska cihaza bagla seçeneğine tikla
    Ardindan sana kod verecek

Sonra yeni cihazdan ac clash of clansi sonra baska cihaza bağlaya tikla bu yeni cihaza bas

Sonra sana verilen kodu gir

Umarım isinize yarar iyi oyunlar :)

Arkadaş Hayday oyunu için sormuş. :) Evet clash ta öyle bir yöntem var o yöntemi hayday oyununda göremiyoruz.Onu bilen var mı?
    Bende de tam tersi durum var.Oyunu ilk androidde oynadım.Şimdi ios a aktarmam gerekiyor ama aktaracak kod vs yok ayarlar kısmında...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.