Şimdi Ara

hayal kırıklığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    amortisörler sert, bozuk yollarda ses yapabilir. sorun sadece cruze'a has bir şey değildir.
    kaliper tıkırtısı olursa; servis garanti kapsamında çözüyor.
    geri giderken balatalardan sesgelirse. GM'in göderdiği parça var yada basit yoldan çözen servis var.
    çekmiyor/gitmiyor. arabanın dış görünüşünden dolayı "canavar" sananlar çıkabilir. yanılmasınlar bildiğimiz sedan araç..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: roerdogan

paanter arkadaşım bu sorunlar çözülmedi.insanları yanıltma lütfen. eğer çözülseydi biz niye uğraşalım. o kadar basit değil. biz 3 yıldır uğraşıyoruz, chevrolet tr'de tık yok. halen araçları aynı sorunlarıyla satmaya devam ediyorlar ve daha kötüsü sorunları servisler çözemiyorlar.

yakıt tüketimi cruze'da araç 100 km'de 12litre-14 litre arası tüketiyor. doğru araç canavar değil sedan,ama inan canavar gibi benzin tüketiyor. bunuda geçelim. biz çözüm istiyoruz..

arkadaşım; biz garanti kapsamında yaptırdık. konu içerisinde mevcut. 3 senedir boşuna uğraşmışsınız.
    kaliper pimleri fiber burç kaplama yöntemi ile çözülüyor. geri sesi için parça var, basiyçe çözen usta da var...

nereden mi biliyorum!!! BEN YAPTIRDIM ve YAPTIRANLARI TANIYORUM...

hepsi konu içerisinde var. aratma yöntemi ile bulabilirsin...
    yakıt tüketimi için, yakıt tüketimi başlığı var. konu içindeki üyelerin yakıt tüketimlerini toplamıştım. bakınız...

çözüm istiyorsun ama çözüm yeri burası değil. çünkü burası GM'in şikayet kutusu değil...

• bende test sürüşünü yapmıştım çok hantal dı . 124 hp lik sürdüm onunla eş değerde olan corolla ve civic ten çok kötüydü
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

nerden bilecek buradaki kullanıcılar senin kullandığın bayide 1000'lerce kişinin kullandığı,
    10 dakikalık test aracının, şu an kullanmakta oldukları araçtan farklı mı!...değil mi!...olduğunu.

konuya 130 tıklama olmuş. 3-4 kişi dışında cevap vermeye kayda değer bile bulmamışlar...
    ne duymak istediğini anlayamadık ama. 113'lük ile 124'lük arasındaki fark için yorum yapılmış...
    tekrar evap vermek gerekirse; "kimine göre hantal, kimine göre canavar. kişiye göre değişir."
    kimileri sorun görmediğine göre ve memnun olduğuna göre "kronik" denilemez.

bu cruze konusuna 10 günde bir aynı soru soruluyor. "gitmedi, çekmedi, çok yaktı." sürekli aynı şeyden üyeler sıkıldı artık...
    10 dakika test sürüşü nasıl herşeyi çözüyor bravoo...ben 2 senedir test ediyorum, bir sorunu yok....

yazdık yukarda "ne istediğine/ne beklediğine bağlı" tüm anahtar kelime bu....

eksi yönleri mi!... oda var!...300 küsür sayfanın içinde...birazda okuyalım....

bende 10 günde bir aynı soruları taşıyan ve cevapları aslında konu içinde olan, bu başlığa yorum yazdığım için PİŞMAN OLDUM!...

Arkadasim sen adama neden atar yapiyosun ben bunu anlayamadim adam bi baslik acmis ben denedim boyleydi diye muhtemelen kafasindaki dusunce acaba test arabasi oldugu icin durumu iyi degilde mi hantal yoksa bu model mi hantal bunun icinde kullanicilarini sormak istemis sizdeki de boyle mi diye burasi bir paylasim ve bilgi alma yeridir ve vatandas da bilgi almak istemis o kadar..

• pantheri 'cruze aklama ekibi'nin sarsılmaz bir neferi ilan ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffurkanakpinar

quote:

nerden bilecek buradaki kullanıcılar senin kullandığın bayide 1000'lerce kişinin kullandığı,
    10 dakikalık test aracının, şu an kullanmakta oldukları araçtan farklı mı!...değil mi!...olduğunu.

konuya 130 tıklama olmuş. 3-4 kişi dışında cevap vermeye kayda değer bile bulmamışlar...
    ne duymak istediğini anlayamadık ama. 113'lük ile 124'lük arasındaki fark için yorum yapılmış...
    tekrar evap vermek gerekirse; "kimine göre hantal, kimine göre canavar. kişiye göre değişir."

bu cruze konusuna 10 günde bir aynı soru soruluyor. "gitmedi, çekmedi, çok yaktı." sürekli aynı şeyden üyeler sıkıldı artık...
    10 dakika test sürüşü nasıl herşeyi çözüyor bravoo...ben 2 senedir test ediyorum, bir sorunu yok....

bende 10 günde bir aynı soruları taşıyan ve cevapları aslında konu içinde olan, bu başlığa yorum yazdığım için PİŞMAN OLDUM!...

Arkadasim sen adama neden atar yapiyosun ben bunu anlayamadim adam bi baslik acmis ben denedim boyleydi diye muhtemelen kafasindaki dusunce acaba test arabasi oldugu icin durumu iyi degilde mi hantal yoksa bu model mi hantal bunun icinde kullanicilarini sormak istemis sizdeki de boyle mi diye burasi bir paylasim ve bilgi alma yeridir ve vatandas da bilgi almak istemis o kadar..

arkadaş bilgi almak istemiş. bizde kullanıcı olarak yorum yapmışız. 10 dakika test etmekle hiç birşey anlaşılmaz demişiz.
    vatandaş bilgisini de almış konudan gitmiş.karşılıklı yazışmış konuyu bitirmişiz...

sen şimdi neden 3. kişi olarak "atar" yapmaktasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 10 Ekim 2011; 11:05:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

pantheri 'cruze aklama ekibi'nin sarsılmaz bir neferi ilan ediyorum

hoca işine bak...boşa yorum yazma...

senin ve senin gibiler gibi, her yerde C4 tavsiyesi vermiyoruz...
  • quote:

quote:

quote:

arkadaş bilgi almak istemiş. bizde kullanıcı olarak yorum yapmışız. 10 dakika test etmekle hiç birşey anlaşılmaz demişiz.
    vatandaş bilgisini de almış konudan gitmiş.karşılıklı yazışmış konuyu bitirmişiz...

sen şimdi neden 3. kişi olarak "atar" yapmaktasın.

Pek bilgi almis gitmis gibi gelmedi de bana adama baya bi atar yapilmis onun icin adami savunayim dedim

• quote:

Pek bilgi almis gitmis gibi gelmedi de bana adama baya bi atar yapilmis onun icin adami savunayim dedim

merak etme gerekli bilgileri almıştır.

kimsenin savunulmaya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum, kişi gerekirse kendini savunabilir...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

pantheri 'cruze aklama ekibi'nin sarsılmaz bir neferi ilan ediyorum

hoca işine bak...boşa yorum yazma...

senin ve senin gibiler gibi, her yerde C4 tavsiyesi vermiyoruz...

peki

• quote:

quote:

furkan bey öncelikle teşekkür ediorum ki sebebim; benim demek istediğimi bunca kişi içersinden anlayabilen yegane şahıslardansınız.Biz bilgi almak istedik ama bazılarının kanayan yaralarına parmak basmışız da haberimiz yokmuş.bilseydim böle bir konuyu tövbe açmazdım.bazı şahısları tekrar alevlendirmek de istemiyorum. açıkcası.uzun zamandır foruma giremiyordum ve öyle şeyler söylenmiş ki şaştım kaldım doğrusu.nerdeyse vatan haini ilan edilecekmişim de haberim yokmuş cahilliğimden tutunda daha neler neler yakıştırılmış ama bildiğim tekbir şey var KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR.bu cvp yeterli olucaktır şahsa .

"acaba test arabasi oldugu icin durumu iyi degilde mi hantal yoksa bu model mi hantal " helal olsun ya durumu sen özetlemişsin zaten furkan bey , fazla söze ne hacet.bunu anlayamamak gerçekten büyük bir başarı

• Başlık ilgimi çekmişti. Cruze'u hep merak etmiştim. Bilgi edinirim umuduyla okumaya başladım bir anda "Fanatizm" gölgesinde saçma bir ağız dalaşını okur buldum. Fikrimi paylaşmak istedim.

Zevk kişiden kişiye değişir doğru; ama performans nasıl kişiden kişiye değişir? Spor görünümlü bir araçtan pek tabii ki iyi bir motor performansı beklenir hele ki Türkiye şartlarında 40.000TL'ye yaklaşan parayı ödediğimde performans istemem kaçınılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenten77

Başlık ilgimi çekmişti. Cruze'u hep merak etmiştim. Bilgi edinirim umuduyla okumaya başladım bir anda "Fanatizm" gölgesinde saçma bir ağız dalaşını okur buldum. Fikrimi paylaşmak istedim.

Zevk kişiden kişiye değişir doğru; ama performans nasıl kişiden kişiye değişir? Spor görünümlü bir araçtan pek tabii ki iyi bir motor performansı beklenir hele ki Türkiye şartlarında 40.000TL'ye yaklaşan parayı ödediğimde performans istemem kaçınılmaz.

o halde 40bin tlye 1.6 motor sahibi b segmenti araçlara bakacaksınız çok performans istiyorsanız...
  • Görev yaptığım okulda 2 arkadaşımda cruze var ve bugün test ettim.Ankara trafiğindfe yaklaşık 10 km kullandım.İstediğim gibi zorladım,yokuş çıktım,ani duruş kalkış vs yaptım.İzlenimlerimi mümkün olduğunca paylaşmak isterim.Arkadaşım ilk çıkan 113 lük lerden almıştı,onun boyasında sorun çıkınca hemen değiştirdiler.Arkadaşımınki düz modeliyken ls 124 ile hemde.Çok karlı bir iş oldu yani.Neyse ,her iki motor gücüyle de tecrübesi var yani.Kesinlikle arada fark var diyor.Kendi izlenimlerimi mümkün olduğunda objektif bir şekilde paylaşmak isterim.C segmenti bir araca göre ses yalıtımı,konforu gayet iyi.Astra klasikle hemen hemen aynı bence.Söylendiği gibi amortisörler kötü değil.Geri geri giderken gele ses garantiden parça değiştirilerek çözülmüş,bu nedenle geri manevralarda sorun yoktu.Motor sesi yalıtımı başarılı ama yol sesi sınıfındaki diğer araçlar gibi.Koltuk oldukça rahat,sürüş kolay ve zevkli.Yılan sırtı diye tabir edilen yol bölümlerinde biraz sarsıntılı(ki bana göre normal).Ha unutmadan araç LPG liydi,geçişi hiç hissetmedim.Malzeme kalitesi orta,göstergeler ve kumanda tuşları kullanışlı.Kapılar tok kapanıyor.Stepne olmaması eksiklik.Patlak yamayan spreylerden veriyorlarmış ki bence çok saçma.Yolda bir şeye çarptınız ve jantınız yamuldu,lastik indi,ne yapacaksınız?Benim başıma ailecek yolculuk yaparken bahsettiğim durum geldi.Stepnem olmasa 2 yaşında çocukla rezillik olurdu.
    Bence,2. el olarak 124 beygirlik aracın fiyatları piyasanın durumuna göre gayet makul.Ciddi ciddi almayı düşünüyorum ama 2.elde ,uzun vadede çok zarar ettirebilir diye endişeliyim.herkesin kendi seçimi ama kesinlikle sfırına 40 binli rakamlar vermek doğru değil.2. elde aşağı yukarı aynı rakamlara renault fluancelar var,Türkiye'de renault 2.elde asla üzmez ama onda da tip yok malesef:)Neyse hayırlısı bakalım.

• Cruze=hantal+kullanması büyük şehirlerde eziyet+benzin deposu delik sanki=Sahibinden de satılık onlarca 10.000 de araba
  • Cruze güzel araba ama kasası çok ağır bana göre buda cruze için dezavantaj çünkü problem oluyor sırf bu yüzden cruze almadık kasası ağır diye 113 beygirlik bi arabadan da beygirinin hakkı verilmesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laminon -- 20 Kasım 2011; 23:39:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panisher

Görev yaptığım okulda 2 arkadaşımda cruze var ve bugün test ettim.Ankara trafiğindfe yaklaşık 10 km kullandım.İstediğim gibi zorladım,yokuş çıktım,ani duruş kalkış vs yaptım.İzlenimlerimi mümkün olduğunca paylaşmak isterim.Arkadaşım ilk çıkan 113 lük lerden almıştı,onun boyasında sorun çıkınca hemen değiştirdiler.Arkadaşımınki düz modeliyken ls 124 ile hemde.Çok karlı bir iş oldu yani.Neyse ,her iki motor gücüyle de tecrübesi var yani.Kesinlikle arada fark var diyor.Kendi izlenimlerimi mümkün olduğunda objektif bir şekilde paylaşmak isterim.C segmenti bir araca göre ses yalıtımı,konforu gayet iyi.Astra klasikle hemen hemen aynı bence.Söylendiği gibi amortisörler kötü değil.Geri geri giderken gele ses garantiden parça değiştirilerek çözülmüş,bu nedenle geri manevralarda sorun yoktu.Motor sesi yalıtımı başarılı ama yol sesi sınıfındaki diğer araçlar gibi.Koltuk oldukça rahat,sürüş kolay ve zevkli.Yılan sırtı diye tabir edilen yol bölümlerinde biraz sarsıntılı(ki bana göre normal).Ha unutmadan araç LPG liydi,geçişi hiç hissetmedim.Malzeme kalitesi orta,göstergeler ve kumanda tuşları kullanışlı.Kapılar tok kapanıyor.Stepne olmaması eksiklik.Patlak yamayan spreylerden veriyorlarmış ki bence çok saçma.Yolda bir şeye çarptınız ve jantınız yamuldu,lastik indi,ne yapacaksınız?Benim başıma ailecek yolculuk yaparken bahsettiğim durum geldi.Stepnem olmasa 2 yaşında çocukla rezillik olurdu.
    Bence,2. el olarak 124 beygirlik aracın fiyatları piyasanın durumuna göre gayet makul.Ciddi ciddi almayı düşünüyorum ama 2.elde ,uzun vadede çok zarar ettirebilir diye endişeliyim.herkesin kendi seçimi ama kesinlikle sfırına 40 binli rakamlar vermek doğru değil.2. elde aşağı yukarı aynı rakamlara renault fluancelar var,Türkiye'de renault 2.elde asla üzmez ama onda da tip yok malesef:)Neyse hayırlısı bakalım.

Bu yazımdan sonra 17 jantlı cruze test etme şansım oldu.Bu sefer neredeyse 75 derecelik yokuşlara vurdum aracı.Galiba jantta baya farkettiriyor.Çıkana kadar çatladı araç.Şahir içi dur kalklarda ve uzun yolda sollamalarda ciddi hantal kalacak bir araç.Önceki yorumum eh bizi idare eder şeklindeydi ancak 2. deneyimimden sonra kesinlikle sildim bu aracı.Enazından bana göre değil diyelim.Görünüş,donanım,kabin ferahlığı 10 numara,bir de kalbi olsa!

• Kia Cerato Consept aracı özellikle test etmenizi öneririm.Bende cruze test edip şoka uğrayanlardan biriyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dustin1979

Kia Cerato Consept aracı özellikle test etmenizi öneririm.Bende cruze test edip şoka uğrayanlardan biriyim.

Teşekkür ederim,cerato çok güzel araç ancak tam bir pazarlama hatası bence.Bir önceki kasa dizel motor sayesinde fena satılmadı ama bu sefer dizel koymamışlar.Benzinle de kimse almıyor.2.eli zaten sıkıntılıydı,şimdi ölür artık.Yine de bir bakayım,gönül devreye girer belki ısınırım araca:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: panisher

quote:

Orijinalden alıntı: dustin1979

Kia Cerato Consept aracı özellikle test etmenizi öneririm.Bende cruze test edip şoka uğrayanlardan biriyim.

Teşekkür ederim,cerato çok güzel araç ancak tam bir pazarlama hatası bence.Bir önceki kasa dizel motor sayesinde fena satılmadı ama bu sefer dizel koymamışlar.Benzinle de kimse almıyor.2.eli zaten sıkıntılıydı,şimdi ölür artık.Yine de bir bakayım,gönül devreye girer belki ısınırım araca:)

Haklısınız fazla satılmadı,Sanki satılmak istenmedi ,reklamı yok şu an 0 fiyatları uçuk durumda ancak bu benim için artı,şirket mi verdi sorusuna maruz kalmıyosunuz..Ayrıca lpg li kullanıyorum 5 senelik garantiyi bozdurmadan taktırabiliyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.