FM 2005.Eski manager'lik oyunlarına göre çok kolay geliyor bana.Nerde CM 01-02 oof of
1-LOTR-BFME Başka yok.
Doom 3 ,Half Life 2 ve Resident Evil Dead Aim,Mortal Kombat Deadly Allıance Bence beklenildiği gibi ses getirmedi.
ya abiler oyunun ses getirip getirmemesi değil ki olay. beyenip beyenilmemesi ya. yukarda arkadas yazmış medal of honor P.A. abi oyunu sen beyendim mi. ses getirip getirmemesi değil. bence çok güzel olmuş oyun. benim beyenmediğim NFS2 doom3 beklediğimden çok traş olmuş.
Nfs undergrond 2 birde millet fifa dan ümidi kesmiş herhal hayal kırıklıgına bile uğramıyor
quote:
Orjinalden alıntı: peacemaker
Nfs undergrond 2 birde millet fifa dan ümidi kesmiş herhal hayal kırıklıgına bile uğramıyor
+1
PES 4 Ü ALDIM HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIM PES3 ÜN KOPYASINI YAPMIŞLAR
Need for Speed Underground 2 tam bir hayal kırıklığı,bilmiyorum ama bana çizgifilm gibi geldi
MOH Pasific Assault MOHAA hastasiyim PA yikti beni her ne kadar grafikler super olsa da MOHA hissi yoktu
quote:
Orjinalden alıntı: agoze
1-LOTR-BFME Başka yok.
Merak ettim neden diye? Ne kadar iyi olduğu tartışılır ama çok da kötü bir oyun değil bence.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme