Bildirim
Hayalinizdeki dizüstü :)
Primanova Lima Çöp Kovası Kırmızı M-E06-04 : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B07BHT429T
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Macbook Pro 15 inch. Tabii bütçe sınırım olmasa. 2 yıldır macbook 13 inch kullanıyordum, garantisinin son günlerinde anakartı arızalandı. servise verdim, değiştirdiler ama hala arada bir aynı sorunu tekrarlıyor. eğer garantisi olmasa 1000 dolar ödeyecektim. Bütçem sınırlı olduğu için macbook kullanmaktan gözüm korktu. -
Intel Core i7 3940XM
16 GB DDR3 1866MHZ
NVIDIA GeForce GTX 680M
OCZ Vertex 4 SSD
Windows 7 Ultimate
gibisinden bir sistem hiç fena olmazdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayalimde dizüstü yok -
quote:
Orijinalden alıntı: rasobey
Macbook Pro 15 inch. Tabii bütçe sınırım olmasa. 2 yıldır macbook 13 inch kullanıyordum, garantisinin son günlerinde anakartı arızalandı. servise verdim, değiştirdiler ama hala arada bir aynı sorunu tekrarlıyor. eğer garantisi olmasa 1000 dolar ödeyecektim. Bütçem sınırlı olduğu için macbook kullanmaktan gözüm korktu.
Hocam macbook benim de aklımda en son win xp kullanmış biri olarak işletim sistemine alışırmıyım sence :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Forumdaşşş
Hocam macbook benim de aklımda en son win xp kullanmış biri olarak işletim sistemine alışırmıyım sence :)
alışırsın tabi niye alışamayasın. bence kullanımı windowstan daha kolay. hem de daha pratik. -
1.5 kiloluk bir gtx680 ve son özellikte bi sistem işte
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X