bnmm üzerimde +8 complite full takım elimde +8 elixir staff üstüm full +10 takı böle olmasını çok isterim walla,wermek isteyen olursa xigenonda her zmn alırım czde arkamda beyaz pelerin clan başkanı(yani kral lwl 70)peşimden ordum(clanım)gelio czyi daıtıyoz rüyamda gördüm bunu
Ben olabilecek bi hayal kuruyorum üstüme Chitin set Elime Iron X yada IB üstüme +7 dex takılar fazla uçamaya gerek yok
quote:
Orjinalden alıntı: BoncukluTabanca
Ben olabilecek bi hayal kuruyorum üstüme Chitin set Elime Iron X yada IB üstüme +7 dex takılar fazla uçamaya gerek yok
böle hayal kurun olurda gıdıp +10 shard falan ıstersenız bay gelır adama ya
şu an onu 65 yapmak hayalim 70 yapmak istemiyorum cok dikkat cekiosun ve haclenme cok yüksek
ve de elime +8 dual shard yapmak ful chitin shell +7 yapmak
eskiden +7 shel set vardı ama o zaman roguea da 20k np vardı. ama dupmüş hepsi :(
ama şu an cok iyi durumdayım. tek istediğim dual +8 shar + 7 sheal set + 65lvl olmak
sen biraz zor lvl 65 olursun
lvl 70 warrıor +8 totamick +8 hanguk sword full shell özellikle karus warrıor shell daha güze oluyo
hememn söyleyeyim Pendant : Iron Necklace+5 Belt : Iron belt+5 Earrings : Warrior earrings+5 Rings : Ring of Courage+5 takılar lvl 70 warrior üzerinde +10 chitin shell set 24 str +10 raptor +2tane giga +10 2 tane totemic spear +10 hayalimdeki char bu bide ben önceden buna benzer bi konu açmıştım
quote:
Orjinalden alıntı: uur92
Ya abicim hayal istiyosun...Al yaziyim...
Dual +10/100 Shard
+10/24 Rogue Shell set
70 LwL
Takılarım
Dual +5 Elf Ring
+5 Elf Belt
+5 BlackDragonNecklace
+5 PriestPendant
Küpeler Dual
20 HP 40 Dex veriyo...
Bunları yapabilicekmisin?
=Hayır
=Bos topic
=Neden mi?
=Hayal kurup ööle kalıyoruz hayalimizin kimseye bi faydası yok...
=Gereksiz topic...
bu senin düşüncen..
bi kere hayal kurmak güzel bişeydir ve bunu başkalarıyla paylaşmak
hem hayal kurup bu hayallere ulaşmak bizim amaçlarımızdan biridir ve hayallere ulaşılamaz diye bir şey yoktur
hayatta bişey isteyip onun için çalışıp uğraşırsan elde edebilirsin
bir dahada gereksiz topic diyen duymayayım ok?
walla bi uçuş yazcam ilk önce +10 hp bonuslu complete set daha sonra +20 mp/10 hp bonuslu takılar unique de olru ama bu daha ii olur gibime geliyor. +10 elixir lvl 70 master açık her türlü yan skill de dahil 35 kagıtları 54 57 62 kagıdı 70 kagııd var galiba onu da bi zahmet sonra bi sürü hp ac scroll sonra sw için gereken scroll filan yeterli olurdu.
şimdilik en yakın zamanda master olmak isterim +7 elixir isterim +7 crimson hp set isterim +8mp bonuslu takılar da götürür bunlar beni idare eder yaw..arada 57 kagıdı da lazım filan..
ben 54lvl rezz oliyim yeter çünkü 30taş rezzle istedihim kadar para kasarım şuan 48lvl heallerım ve 5kuruşum yok ama aslında çitinşelede hatır demem
lvl 65 olsun yeter
itemleri ;
+8/15 dex shell set 2x +0 rogue earringg gibi bişi vardı 10 dex ve yanında bişiler daha +0 blue dragon nacklace +1 kekuri ring ler sağ elinde +8 shard sol elinde +8 dark wane
böle bi char ım olsun cz de adm kalmaz :))
62 priest elinde +8 mirage sword takıları +10 str olsun kıyafeti +10 paper kıyafeti olsun yeter
70 level de_buff para full opal earingler +10ms butun kıyafetler +10hp bonus takılar unique hayali bile mükemmel ama nerdeeee...
insan oğlu doyumsuzdur...
Hayalimdeki char; Tüm Statlar 255, tüm skiller 70
üstümde +10/24 Rogue Shell set, Küpe yerlerinde +10 Defender of Lord Kolye yerinde +10 Scorpion Shield Omuzluk yerine +10 Chitin Shield Yüzük yerine +5 ROL
Dual +10 Shard Skille gerek yok ölme yeter...
Z R vur 30K ;)
Madem Hayalimdeki Karakter,
2000 ( Yada %60 Buff ) olan 1920 den fazla ama kaç olursa olsun Heal ı olan, Meteor atabilen ( Single ve Alan ) Light Feet ve Hide olan, Scream ve Howlong Sword u olan
Master ı açık,
Elinde +10 Raptor +10 STR Shell Set ve Tüm gerekli Uniq Takıların olduğu bir Warrior karakter isterdim.
Sanırım yatıran olmazdı
quote:
Orjinalden alıntı: X Files
Madem Hayalimdeki Karakter,
2000 ( Yada %60 Buff ) olan 1920 den fazla ama kaç olursa olsun Heal ı olan, Meteor atabilen ( Single ve Alan ) Light Feet ve Hide olan, Scream ve Howlong Sword u olan
Master ı açık,
Elinde +10 Raptor +10 STR Shell Set ve Tüm gerekli Uniq Takıların olduğu bir Warrior karakter isterdim.
Sanırım yatıran olmazdı
öyle charım olsun tö߀ cz denn çıkmam
hedefim 62 olmaktı ve su an 61 ım %15 elime +7 yada +8 maraj almaktı +4 var :( golt olmadıgı icin 2 hafta sonra hayalım gelcek olucak
quote:
Orjinalden alıntı: twipy
mıllet yıne sacmalamaya baslıcak wallaha bayılcam ya
Hayalimdeki karekter hiçbir zaman hacklenmeyeceğine dair emin olabildiğim karekterdir.
70 lwl buffer.intçi olcak elinde +10 impace,bide +9 chitin sheild,takıların hepsi unique item,üstü +10 shell hayali bile güzel ama sadece hayal
hayalim 62 warrior umun olmasıydı oldu şimdi +8 gigantic axe almak vede 70 e kasmak onlarda olacak