Şimdi Ara

Hayaller mi ? Gerçekler mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sonuçlarına katlanabiliyorsun kaybedeceğin şeylerin farkındaysan hayallerinin peşinden gideceksin kardeşim ama unutma ki her zaferde kayıplar vardır ve kazanmama ihtimalin de o zaman da kaybetmeyi göze aldıklarını aramıcaksın
    Ne diyorum ben la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPER-TANKS

quote:

Orijinalden alıntı: XxCaPoxX

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XxCaPoxX

quote:

Gerçekler gerçekten gerçek değildir. Tek gerçek aslında sensindir. Kısacık hayatında nasıl istersen öyle yaşamalısın, insan yaşı ilerleyince değil her şeyi yaşayınca yaşlanır. Ve yaşamışlığıyla ölür... sonrası yok. Ne istersen onu yap ama sonuçlarına katlan. Sonuçlarına katlanamayacaksan baştan vazgeç.

Ne zaman bi hayalime koşsam dedigim gibi karşıma duvar çıkıyor. Sanki sürekli birisi "nasıl yaparımda bunu başarmasına izin vermem" diye beni engelliyor gibi.

Senin hayatın, kimseyi ilgilendirmez. İnsanları takmayacaksın bu hayatta.

Herkes bunu söylüyo zaten özellikle de ailemdekiler bizi hiç takmıyosun diye ben ne istiyosam onların tersine gidiyor çözemedim ne tam kendim olmama izin veriyorlar nede ben kendim tamamen onlar olmak istemiyorum.

Kim olursa olsun hayatıma karışırsa kimmiş neymiş dinlemem, bağlantımı keserim.
    Toplumun sınırları içinta yaşamak, elalem ne der diye kendini kısıtlamak akıllıca bir şey midir? Ne olur yapmayın.

Bu yazıya karşılık yazabileceğim tek bir kelime var.

KEŞKE

• quote:

Orijinalden alıntı: aslayılmaz

Hayallerine ulasmak icin gerceklerinle yuzlesmek zorundasindir.Utopik dusunur ve gerceklerinden uzaklasirsan o hayaller zaten gerceklesmez.

Düşüncelerim çok uçuk kaçık değil fakat bizim meşur Türk Halkının pek alışkın olmadıgı şeyler olduğundan sorun çıkıyor.

Şuan kafamdaki şeyler basit şeyler fakat bu konuyu uzun zaman önce açmam geren şeyler olduğu için açtım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.