Şimdi Ara

Hayallerimizi ve önündeki engelleri paylaşma konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Engel:para yok zengin olmak için de para lazım
  • hayalim yok hedeflerim var : 85kg %11 yağ oranına ulaşmak, pilot olmak . Önümdeki tek engel kendimim kendim de önümden çekildim artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene 1 ekimde yurtdışında çalışmaya katılacağım, nasıl olacak bilmiyorum ama bu iş bu sene bitecek demiştim. Çok sevdiğim bir arkadaşım Kuzey Avrupa istiyordu. Bende Kuzey Amerika. Bu nedenle 1 ekimi Kuzey Operasyonu olarak adlandırmıştık. Sonuç olarak Dünya’nın en iyi üniversitelerinden birinde epey çalıştım geldim. Şimdi ise bir sıkıntı olmazsa bu sene ekonomik özgürlüğümü kazanacağım yıl olacak. Bilmiyorum nasıl olacak ama olacak yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayallerimin içine limon sıkıldı.

Kendim ve elimde olmayan sebepler ortaklaşa mıçtık hayatımın içine. Daha hayal mayal kurmam. Şu rezilliği yaşamak hiç aklıma gelmezdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayallerimi paylaşmayı tercih etmiyorum pek.Bir uğursuzluk geliyor sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Ne işle meşgulsün hocam? Yurtdışında kendine deneyim katıp gelmek mi amacın yoksa ülke düzelene kadar yurtdışında yaşayıp düzelince gelmek mi?

Öğrenciyim. Her ikisi de geçerli. Gidip de düzelmezse gelmem ama düzelirse neden gelmeyeyim? Doyduğumuz yer memleket dense bile bu ülkenin nimetleri başka bir yerde yok. Biraz çıkarcıyız ama samimiyet var en azından.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0CBD896D6

Hayal:zengin olmak
    Engel:para yok zengin olmak için de para lazım
    Zengin olmak için bir yol da mı çizmedin hocam kendine?

• quote:

Orijinalden alıntı: Go All The Way

hayalim yok hedeflerim var : 85kg %11 yağ oranına ulaşmak, pilot olmak . Önümdeki tek engel kendimim kendim de önümden çekildim artık
    Hayırlı olsun psikolojik olarak halletmişsin bile hocam, güncelleme bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1AD08D0F1

Geçen sene 1 ekimde yurtdışında çalışmaya katılacağım, nasıl olacak bilmiyorum ama bu iş bu sene bitecek demiştim. Çok sevdiğim bir arkadaşım Kuzey Avrupa istiyordu. Bende Kuzey Amerika. Bu nedenle 1 ekimi Kuzey Operasyonu olarak adlandırmıştık. Sonuç olarak Dünya’nın en iyi üniversitelerinden birinde epey çalıştım geldim. Şimdi ise bir sıkıntı olmazsa bu sene ekonomik özgürlüğümü kazanacağım yıl olacak. Bilmiyorum nasıl olacak ama olacak yani.
    Hangi üni kaçıncı sınıfsın hocam? Gördüm konunu helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Hayallerimin içine limon sıkıldı.

Kendim ve elimde olmayan sebepler ortaklaşa mıçtık hayatımın içine. Daha hayal mayal kurmam. Şu rezilliği yaşamak hiç aklıma gelmezdi.
    Yaş kaç hocam? Hayalsiz yaşama bağlanmak zor, rutin yaşayınca bir bakmışsın 50 olmuş ah gençliğim diye arar insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2AE10949E

Hayallerimi paylaşmayı tercih etmiyorum pek.Bir uğursuzluk geliyor sanki.
    Hadi öyle olsun, gerçekleşince de paylaşırsın umarım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: trmeto

quote:

Ne işle meşgulsün hocam? Yurtdışında kendine deneyim katıp gelmek mi amacın yoksa ülke düzelene kadar yurtdışında yaşayıp düzelince gelmek mi?

Öğrenciyim. Her ikisi de geçerli. Gidip de düzelmezse gelmem ama düzelirse neden gelmeyeyim? Doyduğumuz yer memleket dense bile bu ülkenin nimetleri başka bir yerde yok. Biraz çıkarcıyız ama samimiyet var en azından.

Alıntıları Göster
    Sen de haklısın hocam, her türlü çalışmak çabalamak gerekiyor. Yolunuz açık olsun

• Hayal: İnto the wild,sırtçantasıyla dünyanın en ücra köşelerine gitmek
    Engel: Aile,asosyallik,loserlık
  • Sosisli Süt kullanıcısına yanıt
    Çizdim ama şuan için hayal gibi görünüyo
  • quote:

Tercih ettiğin bir şehir var mı hocam?

Alıntıları Göster
    Tercih ettiğim şehir ailemin oldugu yerdir çok önemli değil şehir bu hayalde ama dediğim gibi deniz kenarı bir yer olursa iyi olur 😄

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.