hayat deil insanlar çok fazla acımasız..düşüncesiz..kaba..saygısız..ve malesef bazen bu saydığın özellikler en yakınında buluna insanlarda olabiliyor..bu işte en kötüsü..değerini bilmek gerek gerçekten ailenin, sağlığın...
quote:
Orjinalden alıntı: first angela
hayat deil insanlar çok fazla acımasız..düşüncesiz..kaba..saygısız..ve malesef bazen bu saydığın özellikler en yakınında buluna insanlarda olabiliyor..bu işte en kötüsü..değerini bilmek gerek gerçekten ailenin, sağlığın...
hayat dediğin şey insanlardan ibaret değil mi zaten? hiçbişeyi takma..insanlar saygısız kaba düşüncesiz olsun.. sen kendin ol ve olduğun gibi görün.. bu tutumunda kararlı ve istikrarlı ol insanlar seni örnek alıcaktır mutlaka.. unutma hayatının akışını belirleyecek olan sensin.. etrafındaki insanlara bağlı değilsin.. onlar da sana bağlı değil ama onları bi şekilde yönlendirebilirsin..
yazacak çok şey var...
quote:
Orjinalden alıntı: trader85
quote:
hayat dediğin şey insanlardan ibaret değil mi zaten? hiçbişeyi takma..insanlar saygısız kaba düşüncesiz olsun.. sen kendin ol ve olduğun gibi görün.. bu tutumunda kararlı ve istikrarlı ol insanlar seni örnek alıcaktır mutlaka.. unutma hayatının akışını belirleyecek olan sensin.. etrafındaki insanlara bağlı değilsin.. onlar da sana bağlı değil ama onları bi şekilde yönlendirebilirsin..
yazacak çok şey var...
haklı olabilirsin ama ben hayatımda bu tür insanları istemiyorum..ne noktada olursa olsunlar acı vericek bişiler yapılar..dedim ya en yakınındaki insanlar bunu yapıolarsa pek kaçısın olmuo işte..
evet yasıcak cok şey var..
quote:
quote:
yazacak çok şey var...
bunada katılıyorum haklısın..
ayrıca insanların kücük sorunlarıda olabilir ani kızgınlıklar kırgınlıklar yaşabilirler kafada büyütmemek lazım.. takmamak lazım fazla...
DreamAngel sorunların düzelir umarım..
@firstangela
hayatında bu tür insanları herzaman görüceksin ve kaçamazsın bunlar heryerde var.. o yüzden kaçmak yerine onlarla yüzleşmeyi denemen lazım.. açıkçası bu akraban hatta kardeşin bile olabilir.. o yüzden sen sen ol.. kararlı ol.. istikrarlı ol.. insanlar gerçekten senin tavrına göre değişebilir.. bunu kendi gözlerimle gördüm.. demek istediğim onların sana karşı olan tavırlarını kendin çiziyosun aslında.. sağlam ol sapasağlam.. kimse seni yıkamaz.. dimdik dur.. hiçkimsenin seni üzmesine izin verme..ve cool takıl
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
quote:
quote:
yazacak çok şey var...
bunada katılıyorum haklısın..
ayrıca insanların kücük sorunlarıda olabilir ani kızgınlıklar kırgınlıklar yaşabilirler kafada büyütmemek lazım.. takmamak lazım fazla...
DreamAngel sorunların düzelir umarım..
inş. sağol iyiki arkadaşımsın canım
bni daha fasla kimse üsemes zaten..treader tesekkür ederim..
quote:
Orjinalden alıntı:DreamAngel sorun benden kaynaklnmıyorsa ama beni çok üzüyorsa ne yapıyım sence kendimde olsa sorun çözmeye çalışıyım
Sorun senden kaynaklanmıyorsa sorunu sen çözemezsin.(Tabi dünyayı değiştirme düşünü kuran hayalperestlerdensen o başka) Eğer sen sağlam durabilir ve kendinden emin olrak yaşamını götürebilirsen, değiştiremeyeceğin şeyleri kabul etme gücünü kendinde bulabilirsen üzüntü veren şeyler (yaşarken elbette üzüleceksin) senin hayatını çok da kötü şekilde etkilemez.Önemli olan kalıcı hasar kalmaması.Yoksa yaşarken herkes iniş-çıkışlar yaşar.Bu kaçınılmazdır.Adı üstünde kaçınılmaz!
quote:
bni daha fasla kimse üsemes zaten..treader tesekkür ederim..
rica ederim ne demek.. ben başkasını üzüntülü görünce üzülüyorum keşke herkes söylediğim şekilde olsa.. "bundan sonra beni kimse üzemez" demen açıkçası beni sevindirdi..
Bu topicte yazdıklarım herkes için geçerli özellikle topic sahibi DreamAngel için.. DreamAngel hiç takma kafana hiç kendini üzmeye değmez ..
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
Orjinalden alıntı:DreamAngel sorun benden kaynaklnmıyorsa ama beni çok üzüyorsa ne yapıyım sence kendimde olsa sorun çözmeye çalışıyım
Sorun senden kaynaklanmıyorsa sorunu sen çözemezsin.(Tabi dünyayı değiştirme düşünü kuran hayalperestlerdensen o başka) Eğer sen sağlam durabilir ve kendinden emin olrak yaşamını götürebilirsen, değiştiremeyeceğin şeyleri kabul etme gücünü kendinde bulabilirsen üzüntü veren şeyler (yaşarken elbette üzüleceksin) senin hayatını çok da kötü şekilde etkilemez.Önemli olan kalıcı hasar kalmaması.Yoksa yaşarken herkes iniş-çıkışlar yaşar.Bu kaçınılmazdır.Adı üstünde kaçınılmaz!
hayalperest değilim arkadaşım kötü yönde etkileme nedeni yakının tek varlık olmaya çalıştığın insan olması mutlu olduğum gibi arada üzüleceğim buna alışmaya başladım sanırım alışılırmı demeyin alışılıyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme