Şimdi Ara

Hayat mı pahalılaştı yoksa bizim mi durumumuz kötü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    karsı konusulursa fdo cu diye kodese atılmaktan korkuluyordur muhtemelen
  • Ekonomi çöktü.Klasik faber castell 0.7 uçlu kalemler var ya,eskiden kırtasiylerde 2 tl idi.Geçen alayım dedim 5 tl dedi kırtasiye şok oldum

Herşeyin fiyatı arttı.Çok kötü durumdayız yemin ederim.
  • Orta sınıf kalmadı bir kısım akıl almaz şekilde zenginleşiyor, öteki tarafta zayıflatıp fakirleşiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem herkes kötü oldugumuz konusunda hemfikir kimse hayatından ülkenin ekonomisinden memnun degil peki neden bu dile getirilmiyor ? Neden toz pembe harika ülkeymiş rolu yapıyoruz ? Avrupa bizi kıskanıyor diye kendimizi avutuyoruz ?
  • +++ updullah

• Ülkenin bu halde olmasının sebebi cahiliyet.
  • Alim gucumuzun dustugunu dusunuyorum. Paramizin cok degeri yok gibi artik. Olsa bile bizde para yok diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReDTwiSteR

ekmek artık aslanın kuyruğunda bile değil ekmek hiç yok aslan bile aç ama iyi oluyor inşallah elektrik 250 doğalgaz 500 suyu da 200 tl ye sabitlerler. bu halka müstahak bunlara bile bile oy verenler yanacaksa bende yanayım fark etmez hep birlikte acımızdan ölelim bana uyar. sata sata anasını bellediler adamlar hava alanından bile hırsızlık yapmışlar bilmem kaç metre yükseltilmesi lazım iken yarısı kadar yükseltmişler yani bu daha basına yansıyan hele kadir toptaşın damadı aracılığı ile yaptıkları falan kafayı yersiniz okurken verem oluyor insan ama iyi yandan bakın artık satacak bir şey kalmadı yastık altında olmayan altınlara sardılar çok iyi oluyor yanalım hep birlikte bana uyar .

https://m.youtube.com/watch?v=kXBunIe_PSw

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.