Şimdi Ara

hayat neden herkeze aynı davranmıyor ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dün Google' da "Acısız intihar yöntemleri" ararken Viki' de "Aşırı dozda antibiyotik sonrası uyurken ölüm" maddesini denedim, 10 gr Sefalosporin ile. Ama bu sefer de üzerine süt içip mideyi rahatlatmayı unuttuğum için 1 saat sonra yataktan tuvalete koşup ne varsa midede çıkardım
    Kalan 10 gr. ile h.sonu yine deneyesim var ama ölmeye gerçekten niyeti olan şah damarına kesik atar veya çok yüksek bir yerden kendini boşluğa bırakır.
  • Hayatta herkes eşit yaşamaz ama eşit sınanır benim inancıma göre.Herkesin karşısına büyük zorluklar çıkar.Önemli olan bu zorluklar karşısında bile doğru açı ile hayata bakmalıyız.Sürekli kötü bir hayatımız olduğunu düşünmek bizi mutlu etmez.Ama belkide kelimenin tam anlamıyla berbat bir hayatı olan bir insan güneşin doğuşundan bile mutlu olabilir.Bu dünyanın kısa ve sonlu olduğunun herkes farkında herkes elinden geldiğince mutlu ve huzurlu yaşamaya çalışmalı.Hayatta elinizde olmayan şeylere üzülmek yerine elinizdekilerin kıymetini bilmek sizi çok daha mutlu edecektir.
  • ya arkadaş ben nezman kafayı düzeltmeye başlasam. kesin bieşyler moralimi bozuyor.
  • şans, karma, denklemler...
    az mantık yürütürsek, bu hayatın bir sınav olmadığı kanısına varırız.
    eğer sınav ise, sınavı düzenleyen kurum sahtekar veya rüşvet alıyor demektir...
    birimizin kalemi yok, birimizin kağıdı yok, bir başkası ise hem kalemi hem kağıdı hem kopyası var...
    nerede eşitlik nerede adalet...
    matrix'e benzer bir sistemin içinde olabilir veya bir başka dünyanın bakterileri dahi olabiliriz, belki de bir canlının hücreleriyiz kim bilir...
    bir sürü olasılık söz konusu ama kesin olan birşey var, adaletsiz bir dünya'da meydana gelmişiz ve mecbur yaşamak zorundayız. En güzel şekilde yaşamak gerekir diğer tüm herşeyi yok sayarak.
    Ya bu bizim tek hayatımız ise ?
    Pişman olmazmıydınız, hayatınız boyunca başka birisinin kölesi olmuş olmaktan, ömrünüzün yarısını taksit ödemiş olmaktan, vaktinizin çoğunu aptal sınavlarla geçirmiş olmaktan ve belki de olmama olasılığı olan bir tanrı için ibadet etmiş olmaktan...

Bazılarınız bana misilleme olarak ya tek hayatımız yok ise diye soracaktır elbet, lakin %50 şansımız var.
    Annem ve Babamı bu dünya dan uğurladıktan sonra yapmak istediğim şey kendimi öldürmek ve ne olacağını görmek sırf meraktan.

• eğer herkes tek tip olsaydı haklısın derdim hayat herkese aynı davranmıyor, ama bakıyorum bazılarının elinde imkan varken bunu değerlendiremiyor bazılarının ise elinde imkan yoktu ama kendi imkanlarını kendileri sağlıyorlardı, yani herkes tek tip değil ki hayat herkese aynı davransın

hayat iki ezan arası bir mücadele şeklinde geçer, bazıları varlık içinde yolunu bulamaz bazıları ise yoklukta kendi yolunu inşa eder, mücadeleyi bırakıp da bndan şikayet ederek insan kendine daha fazla zarar vermekten başka birşey yapmıyor

bu arada mekanları cennet olsun, anne baba insan için en önemli dayanaklarıdır, ama insan son nefesini vermedikçe mücadele bitmiş sayılmaz

@DeathWing

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isyan etmemen için din ve siyasi sindirime girmedin mi daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli olan öbür dünya takılma fazla.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.