Şimdi Ara

Hayat, Sırma ve Akmina da % 50 indirim (hepsiburada.com) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
3
Favori
2.340
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boykot eden arkadaşlar umarım devam eder , bize bol bol stok kalıyor teşekkür ederiz.

Geçen yıl sırma stoklamıştım az kaldı ,gerçekten çok iyi 200ml almaktansa böyle daha iyi. öneririm.

• Karadutlu nasıl arkadaşlar daha önce freşa premium mandalina almıştım amazondan gayet güzeldi sirma bi kalite daha düşük kalıyor sanırım 😏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • neymiş boykot eden arkadaşlar nereye kadar devam ederlermiş miş miş. gittigi yere kadar.
    ibrahim aleyhisselamin atesini harlayan kertenkele olmaktansa ,sondurmek.için karinca misali su tasiyan olmak bin kat daha kadar fazilettir.musluman her daim tarafini belli edecek elden geldigince

bu denli vahsetin zulmetin barbarligin karsısında siyonist malina boykot etmek (elden geldigi kadar) aklina gelmiyorsa.vicdanin sizlamiyorsa sen git kendini bir muhasebeden gecir. hele birde muslumanim diyorsan şu tarafa dursun senin duruşun.anlaman kıt degilse bir ton vebalin icersindesin hesabi cok agir olur .iman geregi mutlak surette bir duruş sergilemen lazim. yok eger gayri muslim yahudi hristiyan ateis isen senin gibi adamin boykotuna gerek yok.ğaflet ve vurdum duymazliğın dibine dalmışın demektir. bizim BOYKOT çagrimiz musluman.kardeslerimize. yoksa icimizde criptolasmiş adi ali mehmet huseyin.mustafa olan bilmem ne tohumlarina yahudi hristiyan sevicilere ,musluman kardesi ve bebekler hunharca katlediliyorken vicdani sizlamayan sadece iskembesiyle apış arasini düşünen zavallilara degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Akminanınki de sırmanınki de güzel, ben ikisinden de alıp tükettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırmanın 12'li sadelisini almıştım hiç beğenmedim.Bildiğin tuzlu su gibi hiçbir tadı yok.Boşuna para vermeyin bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.