Şimdi Ara

Hayati cok iyi giden var mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gayet memnunum hayatimdan Allah'a şükür. Evim bogaz manzarali degil. altimda s320 yok. ama bunlarin %60'ina sahibim. Gayet memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok. Babamdan nefret ediyorum. Sirf beni bu dunyaya bilincsizce getirip bir de azarladigi icin.

• Hayatından memnun olmayan nankördür, açık ve net.
  • HAYATI COK IYI GIDEN INSAN YOKTUR INSAN YAPISI GEREGI HER DUYGUYU TOLERE EDIP NORMALE INDIRGEMEYE CALISIR
    ORNEGIN ASIK OLURSUN COK MUTLUSUNDUR CUNKU BEGENI DUGUSU SAYESINDE VE PSIKOLOHIK ETGILER SAYESINDE VUCUTTU ENDORFIN TAVAN YAPAR VE DEGESIZ BIR
    KISILIGE SAHIP OLURSUN HANI COK MUTLUSUNDUR AMA BIR AN ICIN SONRA ASK ACISI DIE SIZLANMAYA BASLARSIN CUNKU APTALSINDIR BU SORUYU SORUYORSUN CUNKU
    DUSUNME YETENEGIN YETERINCE GELISMIS DEGIL DUSUNEMIYORSUN BENI NE MUTLU EDER INSAN NEYLE TATMIN OLUR COK FAZLA PARAMI SEX MI ZENGINLIK SOHRET?
    DEGIL BUNLAR INSANI MUTLU ETMEZ BUNLARI ELDE ETSEN BILE DAHA FAZLASINI ARZU ETMEYE DEVAM EDERSIN UYUSTURUCU GIBI INSAN BOYLEDIR AZA KANAAT ETMEZ
    AMA NE MUTLU EDER DIYEYIM HERKEZIN BASARABILECEGI SEYLER INSANI MUTLU EDER IYI BIR ES ARKADAS KANKA SOSYAL ACIDAN MUTLU EDER AMA GECICIR TABIKI CUNKU HERSEY GECICIDIR BIR SURE SONRA ONLAR SANKI MALINMIS GIBI HER ZAMAN YANINDAYMIS GIBI GELIR ANNENE BABANA KUFREDERSIN KARDESINE SOVERSIN ARKADASINADA SOVERSIN AMA ILK TANISTIGINDA OYLEMIDIR (NEYSE BOYLE COK UZAR BU PARAGRAFIN AMACI NEYI ELDE EDERSEN ET ELDE ETTIGIN SEYIN BUYUKLUGUNE GORE MUTLULUGNUN SURESI UZUN OLUR AMA ASLA SONSUZ DA DEGILDIR BUNU BIL)

O ZAMAN NE YAPMALIYIM DIYEDE BASKALARINA SORMA KENDIN KARAR VER AMA SUNU BILKI HAYATIN NORMALSE NORMALDIR ARKADASIM ASLA MUKEMMEL OLMAZ AMA SUNU BIL KI FAKIR INSANLARI MUTSUZ SANMA SADECE ONLARI MUTLU EDEN SEYLER SENI MUTLU ETMIODUR O KADAR BU DUNYA GORECELIDIR INSANLARIN ASILINDA MUTLULUK DIYE ARADIGI SEY HUZURDUR O KADAR HUZUR NEDIR DERSEN YALNIZ KALMAMAK SEVMEK SEVILMEK GECIM SIKINTISI YASAMAMAK FALAN FILAN

JIM CAREY DEMIS KI ISTERIM KI BIR GUN HERKEZ ZENGIN OLSUN O ZAMAN ANLAYACAKLAR KI ASIL ARADIKLARI BU DEGIL (TABIKI TURKCE SOYLEMEMIS BU CEVIRISI GIBI BISEY)

• Arkadaşlar size uzun uzun anlatmak isterim ama bence ; Hayatın gerçeği bunlar herşey güzel olsaydı mutluluktan güzellikten sıkılırdık benim durumumda bir çoğunuzdan daha kötüdür,kabullenmiş değilim aksine kendim düzeltmeye çalışıyorum önemli olanda insanın böyle zamanlarda kişiliğini ortaya koyması
    Zengin-Fakir konusuna gelicek olursak Açlık seviyesi(Parasal olarak) =974tl iken tabikide ister istemez parasalda bir sorun oluyor...
    Bence insanların sosyal sorunlarıda çok önemli aileyi ve direk olarak bireyi etkiliyor.Bence maddiyat TÜRK toplumunda %45 rol oynuyor.
    Konu Dertleşmek için güzel.Herkez sorunlarını anlatıyor;Kimi göz problemi,kimi sosyol hobi,aile trajedisi,kayıplar,İş,Eğitim,Kız arkadaş ....
    genel olarak bu konulara bakınca sizce bu sorunların temeli ve yüzeysel olarak çözümü nedir. Ben bulamadım ya siz ?

• Saglıgın yerinde ise mutluluk peşinden gelir.Mesela ben hayatımı hep kötüye sürüyorum.Arkadaşlık cevremi öldürüyorum asosyal takılıyorum ufak şeylere kafamı takıyorum.Cebimde para var ama mutlu değilim ve kendime gelemiyorum.

• sınav ortalamamı 75lere çeker toefldanda 80 alırsam heralde 5yıl sıkıntı yok gibi. Şuandada her şeyim süper ama bazen bu sınav olayı kafama takılıyor
  • çok şükür sağlığımız yerinde lakin işsizlik ve parasızlık dizboyu
  • Allahıma şükürler olsun çok sevdiğim annem ve babam var. Saolsunlar hayatımın her anında yanımdalar ve istediğim çoğu şeyi elde etmemi sağlıyorlar. Sıkıntı yaşadığım tek nokta var o da bu sene gireceğim YGS-LYS sınavında yaşayabileceğim başarısızlık. Eğer başarısız olursam çekeceğim vicdan azabının haddi hesabı yok.

• ben 1990 ların çocuklarındanım ve zamanda yolculuk mümkün olsa o döneme dönmek için herşeyimi verirdim.

pek çoğunuz commodore 64 nedir pek bilmez anca işte nette gezerken görürsünüz youtube'da neler yapıldığını o bilgisayar ile.

o zamanlar youtube, facebook , twitter gibi şeyler kimsenin aklından hayalinden geçemezdi.

ama o zamanlar commodore 64 ten arkadaşlarla aldığımız keyfi bugün hiçbir şey vermiyor.

yine o dönemler değil iphone, cep telefonu denilen kavramın ortada olmadığı dönemlerdi.

o dönemlerin gençleri bugünküler gibi hayatını bilgisayar başında geçirmezdi çıkar top peşinde koştururduk.

Bugün teknolojik imkanlar kolaylıkla elde edilebiliyor, gençlerin elinin altında hemen her türlü teknolojik nimet var.

derste takıldığınız konuda hemen forumlara yazıp sorabilme imkanı var.

google'da arandığında bir sürü ödev ,ders sitesi var, dönem ödevleri bile artık kopyala-yapıştır haline gelmiş.

eskiden azıcık imkanlarla mutlu olan nesiller gitmiş yerine elinde eskiye nazaran inanılmaz teknolojik imkanlar olan ama mutsuz nesiller gelmiş.

hayret verici bir şey.

• Ne yalan söyleyeyim şuan hayatım çok iyi gidiyor. İstediğim herşeye sahibim. Birde sınavlar olmasa :(
  • İsteklerin yuksekse kotu gider. Dusukse iyi gider.

Universiteye giden adam sosyallige bakar kiz durumuna bakar. Ne olacak senin is durumlari mezun olunca dedigin anda morali bozulur

• Eh iste iyi gidiyor denebilir.
  • Parası , sağlığı , tipi , güzel bir karısı/sevgilisi olan ve mutlu milyon tane insan vardır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.