Şimdi Ara

HAYATIM ELIMDEN KAYDI GITTI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DonanımHaberTavsiye

Bakın ben demiyorum ayda 100 bin lira kazanayım ama yeri geldiğinde çocuğum bana demesin baba arkadaşlarımın hepsinde telefon var. Hergun doner yiyorlar ben yiyemiyorum demesin. Valla Bu hayat çok zor doğuştan kaderin iyi yazılması gerekiyor.

Baba bu neyin kafası.
  • Hiç kimse beni anlamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyfallker

Önümüzde ki 10-20 yıl içinde insanlar umarım anlar artık üniversite okumanın her şey olmadıgını ve üniversite okuyunca zengin olunmayacağını.

Kafanı kullan! daha ne yaşadın ki elbet önüne iyi fırsatlar geçicek.

aynen arkadaş adamlar okumayınca hayat bitti sanıyor. halbu ki zenginlerin çoğu liseyi bile bitirmemiş adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHaberTavsiye

quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

Bir kere sen trollemişsin. Hiçbir vasfın olmadan 5000 tl ile nasıl iş bulacaksın? Bir yerden başlaman lazım illa ki kendini bir konuda geliştirmelisin.

Hocam ayda 5000 lira kazanmadıktan sonra çok sıkıntılı bir hayat yaşarsın bu dunyada. Eşinde 2500 filan alsa eve 7000-8000 bin para girer.

Beyler turbononun cocugunu buldum

• Evlenmek ve cocuk sahibi olman icin kimse kafana silah dayamiyor isini eline aldiktan sonra dusunulecek seyler bunlar

• Allah hepimizin yardımcısı olsun. Herkes de var gelecek kaygısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manchester United -- 14 Nisan 2015; 8:28:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DonanımHaberTavsiye kullanıcısına yanıt
    Yakışıklı kardesim;
    Ne yap et kaptanlık oku derim
    Git %50 oku, %25okutmaya gücü varsa ailenin onu oku, kaptan ol :)

• AnI_ A kullanıcısına yanıt
    Malum parti disinda ki itler vatandasin cebine parami koyuyordu yoksa bankalari hortumlayip milleti mi ötekeleştiriyordu derler adama...

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Malum parti disinda ki itler vatandasin cebine parami koyuyordu yoksa bankalari hortumlayip milleti mi ötekeleştiriyordu derler adama...

asrın yolsuzluğunu kim yaptı chp MHP hangisi senin peygamberin yapmadımı
  • Bu eleman sürekli Z3 tavsiye eden eleman değil mi ? Hey allahım ne saçma insanlarla dolu şu ülke.

• Sınava bir yıl varken barajı geçemeyeceksen, neyse bir şey demiyorum...
  • Ya allaha aşkına oyunuzu düzgün kullanın yalvarıyorum akıllı davranın kurtulalım ya bıktım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: AnI_

Millet malum partiye oy verir sonra sağda solda agliyor boşa okul okuyorum ne iş yapicam vs diye

Partimi savunmuyorum ama,

Bu ülke 2002 de enkazdı.Tayyip bey, anca buraya kadar getirdi.
    Bu ülke de petrol çıkıyor da, Suudi Arabistan gibi devletin bütün sermayesi bizzat hükümete bağlı değil.
    Bu ülke geride kaldı.

Turizm de ucuz olduğundan, zenginler tercih etmemeye başladı.

Enerji de yeni yeni bir takım gelişmeler duyuyoruz.

Sanayi, bizzat ailem sanayici. Eski kazançlar yok. Suriye Irak savaşlar başlayınca, bizi de etkiliyor.

Bilişim de çok gerideyiz zaten.

Ülke enkazdı.

Hükümet vatandaşını zengin etmez. Burası petrol doğalgaz fışkıran 5 milyon nüfuslu Dubai/Norveç değil.

Sanayi de devrim yapmış, Almanya da değil.

Tayip vatandaşını zengin edemez.Ama eğitim sistemini sağlarsa birçok sorun çözülür.

Herşeyi devletten beklemeyin.

Savunmadigin halin buysa eğer ohoo

Bu ülke 2002 ve öncesi enkaz değildi eğer enkazsa o kadar tayyipin sata sata bitiremediği kurumlar şeker fabrikaları vs kim yaptı bir cevap verin hele ve evet geçinmek 2002 ve öncesi biraz zordu ama orta direk diye bir durum vardı neredeyse her ay bir çok şeye zam yapmıyordu o zamanki hükümet şimdi geçinmek imkansiza yakın biz 3 maaşla GEÇINEMIYORUZ sadece elzem ihtiyaçlara para harcadığımız halde

Bırak arabayı motorsiklet bile yok

Herhangi bir hükümet/iktidar bir ülkeyi yönetiyorsa vatandaşina bakmak zorundadir eğer bakmıyorsa halkımdan daha fazla parayı nasıl aklarim diye düşünüyorsa o ülkenin başındakiler devlet adamı değil soyguncudur mesela genel sağlık sigortasi diye bir saçmalık var bu ülkede devlet işsiz güçsüz vatandaşindan her ay para aklıyor

Daha fazla yazarimda gerek duymuyorum her seçimde aynı saçmalık nasıl olsa

• quote:

Önümüzde ki 10-20 yıl içinde insanlar umarım anlar artık üniversite okumanın her şey olmadıgını ve üniversite okuyunca zengin olunmayacağını.

ben zengin olmak istemiyorum ama düzgün bir işim olsun istiyorum üniversite okumadık diyelim elimizde sermayede yok zaten her yerde lise mezunu dolu ve karın tokluğuna çalıştırılıyor bu düzgün işi nasıl elde edeceğiz
  • quote:

Millet malum partiye oy verir sonra sağda solda agliyor boşa okul okuyorum ne iş yapicam vs diye

insan hiçbişeyin kıymetini bilmiyor lan işte. önceden de okuyamadıkları için ağlıyolardı....

• quote:

Orijinalden alıntı: birvarmışbiryokmuş

quote:

ben zengin olmak istemiyorum ama düzgün bir işim olsun istiyorum üniversite okumadık diyelim elimizde sermayede yok zaten her yerde lise mezunu dolu ve karın tokluğuna çalıştırılıyor bu düzgün işi nasıl elde edeceğiz

Sen büyük ihtimal düz lisede okuyosun? Düz liseye gidiyosan mecbur üniversiteye gidiceksin yoksa hayatta işine yarıyabilcek hiç bir şey öğretmiyorlar 4 yılını boşa harcamış olursun üniversiteye gitmezsen. Keşke meslek lisesine falan gitseydin.Tavsiyem ne yap ne et YGS'ye biraz kas meslek yüksek okullarından birine girmeye çalış meslek edin.

• quote:

Akp ye malum diyerek bile nasil bir baski ve ozgurluk kisitlanmasi altinda oldugumuz ortada guzel kardesim neden malum diyorsun küfürmü sanki ? onlarin istedigide susmamiz, yaz direk akp diye derdi olan koyun varsa cikar ortaya.

• adalet meslek lisesinde okudum ve 4 yılım boşa gitti ve şimdi diyorum ki keşke düz lisede okusaydım bu yıl sayısaldan hazırlanıyorum mühendislik için ama olmazsa b planı olarak meslek yüksek okulu düşünüyorum ama Türkiye şartlarında meslek yüksek okulundan mezun olup düzgün bir iş bulabilir miyim emin değilim özellikle son iki senedir acayip karamsarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: birvarmışbiryokmuş

adalet meslek lisesinde okudum ve 4 yılım boşa gitti ve şimdi diyorum ki keşke düz lisede okusaydım bu yıl sayısaldan hazırlanıyorum mühendislik için ama olmazsa b planı olarak meslek yüksek okulu düşünüyorum ama Türkiye şartlarında meslek yüksek okulundan mezun olup düzgün bir iş bulabilir miyim emin değilim özellikle son iki senedir acayip karamsarım

Anadolu lisesi mezunuyum bende ama malum meb sayesinde 3sene kimya hocası dersimize girmedi ve çokta mükemmel eğitim almadık "ingilizce hariç hocamız mükemmeldi".Keşke şimdiki aklım olsay Anadolu meslek mi ne vardı ona girseydim diyorum hem karne ortalamam yüksek olurdu.Anadolu lisesinde zar zor sınıfı geçmiştik.Bence iyi bi bölüm bulursan neden olmasın(sağlık bölümlerine bak yada uçak gövde motor sivil havacılık vs.)? Zannetme ki mühendis olunca düzgün bir iş bulucaksın ciddi anlamda fazla mühendis mezunu var ülkemizde iş sıkıntısı fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finwe. -- 19 Nisan 2015; 21:41:32 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.