Şimdi Ara

hayatımda ilk defa 5 dkda 21 gb kar yaptım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tmm beyler yazmayın konu kapansın cok olmadı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderr

quote:

Orjinalden alıntı: JanWalJan

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ILASTR0GUEI

quote:

quote:

evet biraz kırıcı :S bir daha konu açmam merak EtmeYin

Senle Alakası Yoq Artık Sıktı Şu Kadar Para Yaptım--- Hacklendim--- Bırakıyorum--- Bug Var---Bu İtemi Şu İtemi Wersemmi Sıktı Bunlar

Biri Çıkar +10 Giga War Der Sonrada Takas Ettim +9 DOL ile der +9 DOL u +10 Basarken Yaktım Der Sıktı Böyle Topicler

KArdes bak ben tek bu foruma Takılıyorum en iyi forum saten sen bole bi olaya girsen sevincini PAylaşmak istersin tmm haksız olabilirim bu topic için ama içimde durmuyo yaymak için yazdım AYRıca Yalan diyenler gelsin oyunda karsılastıralım alıp satanlari!

Ko Genel Bölümüne Bakarmısnız Üst Konular Hariç Hiç Bir Yararlı Bilgi Yoq 30 Kere Bu Letterdan Sahtekarlık Msjlarını Öğrendik 30 Kere Savaş Bugunu Öğrendik Yeter Bi yerden Sonra Bayıyo Ayrıca Oyuna Gelmemize Grk Yoq SS Denen Bir Olay War Herkes Bir Olayı İdda Ederken SS Koysa Daha Güzel Olur

yararlı bılgı derken ne yararlısı koxp dupe mı olsun??
    eger ıstemıosan gırmezsın konuya sen burda msj yazdıkca konu uste yukselıo ve senın yuzunden daha cok kısı bakıo ve konu 5 dakka yukarda durcagına 30 dakka duruyo ve burda senın cvp yazma amacın sadece post

adam mutluymus bısey paylasmak ıstemıs ss koyması sartmı kımı ındandırmak zorundakı

Yiğenim Daha Toysunuz bilmeden O Küçük Aklınızla Saçma Sapan Yorum Yapıpta Adamın Canını Sıkmayın Forumda uzun Zamandır Varım Beni Tanıyan Varsa Eskiler Tanır Onlarda Az Kaldı Forumda

sen kımsın bırader yıgenım fln dıosun varya sıaı reel hayatt yakalıcam
    neyse
    sız pc dayısısınız ben yıgenım ya

eskısın deılsın benı ılgılendırmez ıstemıosna yorum yazma adamında canını sıkma
    dqaha uzatmıcam bunu mrk etme cıkıorum sımdı zaten
    hadı yavastan sende uzarsın artık

Yaw Çocuk Olduğunu Belli Ediosun Gel Ankara/Kırkkonaklar---- Dream Cafe Sana 1 Saat Bedava Oynatırım

Bu Yaştan Sonra Çoluk Çocuklarla Aşağı Yukarı Düşüyoz Ya

• hayırlı olsun dostum
  • h.o ama paranı iyi değerlendir :)
  • quote:

eziklikten yukselişe bir oyku gibi +7 Ron's +550m VArdi Server Edana Bilen Bilir ImSorryden 1joker Adlı mage Dread Shield KAlkani 500e koymus hemen cektim.. ARdından Sell S<<< <DReAd ShiELd +1 Pm me!!! yazdım hemen xjonesx Adli yabanci birisi pm atti YOu need Ske BElt dedi yes dedim + kac gb istiyosun dedi ingilizce olarak tabi ... ilk ben vercem sandım offer dedim 6 gb dedi ve işte o an kalbim kut kut atti:D ve verdi ske +600mye Sattım cok mutluyum EDana 1 SteeLMAGE

ingilizcede bilirmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 21 Eylül 2007; 17:45:44 >

• arkadaslar forumdan 1 kişi sivincini bizimle paylasmak istemiş gereksiz tartısmalara bos yere girmeyelim.

bu arada senin adına sevindim kim bu ucuzlukta 21 gb kazansa dogal olarak sevinir
  • helal olsun... 5 dk da +8 shard karın var
  • biraz atmışssın gibi geldi
  • quote:

Biri Arkadaşa Madalya Versin Tabi Doğruysa

Begenmiyorsan Mesaja Girme Burası Forum Ortamı İnsanlar Bir Konu Hakkında Bilgi Almal Ya da Yaptıkları Aktiviteler Hakkında Bilgi Edinmek Ve Sevinçlerini Paylasmak Amacı İle Girip Konu Açıyor.Doğru Dürüs Yorum Yapmıcaksan Girme Mesaja Bu Kadar Basit Germe Ortamı Boşu Boşuna

Hayırlı Olsun İnş En İyi Şekilde Değerlendirip İstediğin Şekilde Bir Char Dizersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeXaS_StOrM -- 21 Eylül 2007; 17:50:39 >
  • tebrikler ho
  • quote:

Orjinalden alıntı: xblacktigerx

quote:

Begenmiyorsan Mesaja Girme Burası Forum Ortamı İnsanlar Bir Konu Hakkında Bilgi Almal Ya da Yaptıkları Aktiviteler Hakkında Bilgi Edinmek Ve Sevinçlerini Paylasmak Amacı İle Girip Konu Açıyor.Doğru Dürüs Yorum Yapmıcaksan Girme Mesaja Bu Kadar Basit Germe Ortamı Boşu Boşuna

Hayırlı Olsun İnş En İyi Şekilde Değerlendirip İstediğin Şekilde Bir Char Dizersin

saol ... bu Ramazan Mubarek gunde. Yalan Soleyebiliyorsam En Adiyim eger yalan soluyorsam bilinki Şerefsizim!
  • ne ss war nede başka birsey daha önceleri oyunda yemın edıp allah adını verıpte dolandıranları cok görduk.kötu birsey yapmak ısteyen ramazan ayı demezsizde kabullenın artık bu forumda kanıtsız birseye ınanılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peka -- 21 Eylül 2007; 18:03:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: peka

ne ss war nede başka birsey daha önceleri oyunda yemın edıp allah adını verıpte dolandıranları cok görduk.kötu birsey yapmak ısteyen ramazan ayı demezsizde kabullenın artık bu forumda kanıtsız birseye ınanılmıyor

tmm yazdıklarim yalandi Anladın mı kardes ondan FOruma konu Açtım ondan okdr ugrastım ve Cabamı devam ettirdim İnanmayin oldumu inanmayın .........
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xblacktigerx

quote:

saol ... bu Ramazan Mubarek gunde. Yalan Soleyebiliyorsam En Adiyim eger yalan soluyorsam bilinki Şerefsizim!

kardeş bu forumda çoğu kişide bi agrasiflik var anlamıyorum yani burası bir paylaşım forumu birbirimizi ezmeye çalışma forumu değil adam oyunda bişiler başarmış bizlerle paylaşıp mutlu olmak istemiş bunda kızılacak bişi yoq bence hayırlı olsun bu arada

• Boş boş Post İçin Konuşan Arkadaşlar Var Arkadaş Saçma Sapan Konuşuyo Skeleton Belt eziq itemi Deil Bi SS Koysunda bizde İnanalıM
  • senin adına sevindim ne avanaklar var ama...!
  • Gerçekten öyle ise iyi kar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet biraz kırıcı :S bir daha konu açmam merak EtmeYin

Senle Alakası Yoq Artık Sıktı Şu Kadar Para Yaptım--- Hacklendim--- Bırakıyorum--- Bug Var---Bu İtemi Şu İtemi Wersemmi Sıktı Bunlar

Biri Çıkar +10 Giga War Der Sonrada Takas Ettim +9 DOL ile der +9 DOL u +10 Basarken Yaktım Der Sıktı Böyle Topicler

KArdes bak ben tek bu foruma Takılıyorum en iyi forum saten sen bole bi olaya girsen sevincini PAylaşmak istersin tmm haksız olabilirim bu topic için ama içimde durmuyo yaymak için yazdım AYRıca Yalan diyenler gelsin oyunda karsılastıralım alıp satanlari!

Ko Genel Bölümüne Bakarmısnız Üst Konular Hariç Hiç Bir Yararlı Bilgi Yoq 30 Kere Bu Letterdan Sahtekarlık Msjlarını Öğrendik 30 Kere Savaş Bugunu Öğrendik Yeter Bi yerden Sonra Bayıyo Ayrıca Oyuna Gelmemize Grk Yoq SS Denen Bir Olay War Herkes Bir Olayı İdda Ederken SS Koysa Daha Güzel Olur

yararlı bılgı derken ne yararlısı koxp dupe mı olsun??
    eger ıstemıosan gırmezsın konuya sen burda msj yazdıkca konu uste yukselıo ve senın yuzunden daha cok kısı bakıo ve konu 5 dakka yukarda durcagına 30 dakka duruyo ve burda senın cvp yazma amacın sadece post

adam mutluymus bısey paylasmak ıstemıs ss koyması sartmı kımı ındandırmak zorundakı

Yiğenim Daha Toysunuz bilmeden O Küçük Aklınızla Saçma Sapan Yorum Yapıpta Adamın Canını Sıkmayın Forumda uzun Zamandır Varım Beni Tanıyan Varsa Eskiler Tanır Onlarda Az Kaldı Forumda

sen kımsın bırader yıgenım fln dıosun varya sıaı reel hayatt yakalıcam
    neyse
    sız pc dayısısınız ben yıgenım ya

eskısın deılsın benı ılgılendırmez ıstemıosna yorum yazma adamında canını sıkma
    dqaha uzatmıcam bunu mrk etme cıkıorum sımdı zaten
    hadı yavastan sende uzarsın artık

Yaw Çocuk Olduğunu Belli Ediosun Gel Ankara/Kırkkonaklar---- Dream Cafe Sana 1 Saat Bedava Oynatırım

Bu Yaştan Sonra Çoluk Çocuklarla Aşağı Yukarı Düşüyoz Ya

+1905

• Çok güzel...
  • hayırlı olsun iyi günlerde kullan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.