Şimdi Ara

HAYATIMDA İLK DEFA BİLGİSAYAR TOPLADIM YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ilk olarak lan kablosu ile internete baglanip tum.suruculeri ve guncellestirmeleri bir guzel yap.

Manuel yapmani tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAYATIMDA İLK DEFA BİLGİSAYAR TOPLADIM YARDIM

Arkadaşalar Merhaba ,

Bende ılk defa pc toplucam ve vatanda calısan yakın akrabam var onun bana cıkardıgı parcalar bunlar butçeme göre.

Sizce ekte belırtmıs oldugum resımde gordugunuz parcalar o paraya gore ıyı mıdır ?

Her turlu yorumlarınızı , tavsıyelerınızı , görüş ve önerilerinize açığım.

NOT :) Fazla butce ayırmak ıstemememın sebebı orda oynayacagım 3-4 oyun. Orn Csgo , Lol , bi kaç savaş oyunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pairss

HAYATIMDA İLK DEFA BİLGİSAYAR TOPLADIM YARDIM

Arkadaşalar Merhaba ,

Bende ılk defa pc toplucam ve vatanda calısan yakın akrabam var onun bana cıkardıgı parcalar bunlar butçeme göre.

Sizce ekte belırtmıs oldugum resımde gordugunuz parcalar o paraya gore ıyı mıdır ?

Her turlu yorumlarınızı , tavsıyelerınızı , görüş ve önerilerinize açığım.

NOT :) Fazla butce ayırmak ıstemememın sebebı orda oynayacagım 3-4 oyun. Orn Csgo , Lol , bi kaç savaş oyunları.

1500 tl bütçe için g4560 sistem kur.

• Pairss P kullanıcısına yanıt
    Amd'nin düşük bütçeye uygun işlemcileri daha çıkmadı. Ama intelin g4560 işlemcisi övüle övüle bitirilemedi bu sene. Duyduğuma göre üretimi durdurmuşlar çünkü intel 3 işlemciler satılmıyordu bunun yüzünden. Fiyatları 250 lira civarındaydı, stoklar tükendikçe fiyatı artıyor. Eli çabuk tutmakta fayda var.

AMD tarafından düşük bütçeye uygun işlemci şuanlık yok. 1 aya kalmaz yeni ryzen 3 ler gelcek. Onları bekleyebilirsin ya da direk g4560 al mis gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanomen

ilk olarak lan kablosu ile internete baglanip tum.suruculeri ve guncellestirmeleri bir guzel yap.

Manuel yapmani tavsiye etmem.

Son çare artık modemden kabloyla bağlanıcam. Teşekkürler yardım için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.